Auto - Moto

Prima Dacia Lodgy inmatriculata este pe taxi in Spania

Prima Dacia Lodgy inmatriculata este pe taxi in SpaniaConform postului de televiziune Realitatea TV, Rafael Afonso din Las Palmas de Gran Canaria, Spania a fost primul din orasul sau care a cumparat si inmatriculat o Dacia Lodgy si l-a transformat in taxi.
Cetateanul spaniol crede ca Dacia Lodgy are caracteristicile ideale pentru serviciul de transport in regim de taxi. Modelul romanesc este al saptelea model lansat de la peluarea companiei de catre francezii de la Renault, dar in acelasi timp este si primul model produs in afara Romaniei, mai precis in Maroc.

Puteti citi mai multe despre Dacia Lodgy aici, dar informativ trebuie sa stiti ca modelul poate fi comandat in configuratie de cinci si sapte locuri cu preturi ce incep de la 9.500 Euro, pret cu TVA inclus si are un motor pe benzina de 1.6 litri ce dezvolta o putere de 85 CP, iar cea mai scumpa varianta costa 15.050 Euro si are 7 locuri, motor diesel de 1.5 si 110 CP.

Prima Dacia Lodgy inmatriculata este pe taxi in Spania

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. piese auto

    July 30, 2012 at 3:59 pm

    Intr-un final avem si noi cu ce masini ne lauda… si care o gasesti la tot pasul in europa… pacat ca a trebuit sa ne vindem singura marca care mai era pe picioare de la noi la altii ca sa ajungem si noi cunoscuti in europa

  2. Pingback: Dacia Lodgy als Taxi | Der Lodgyist

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top