Stiri

Gold&Platin, dealerul Opel si Chevrolet, a intrat in insolventa

Gold&Platin, dealerul Opel si Chevrolet, a intrat in insolventaUnul din cei mai mari si importanti dealeri Opel si Chevrolet din Romania, Gold&Platin, a intrat in insolventa.
Oficialii reprezentantei evit in a da raspunsuri clare dar nu admit faptul ca exista probleme foarte grave.
In momentul de fata cei interesati de Chevrolet sunt indrumati catre alti dealeri din tara, iar pentru Opel inca se acorda asistenta.
Informatia a fost confirmata si de catre Opel Southeast Europe LLC, reprezentanta marcii Opel in Romania, precum si de Chevrolet Central and Eastern Europe LLC, reprezentanta marcii Chevrolet pe Romania.

“Gold&Platin Automotive a solicitat procedura de insolventa cu scopul de a-si proteja angajatii si creditorii, dar si pe clientii marcilor reprezentate, carora le datoreaza servicii fara disfunctionalitati. Reprezentanta Opel in Romania acorda in continuare asistenta Gold&Platin Automotive in privinta marcii Opel, urmarind ca si pana acum beneficiul clientilor marcii”

, au raspuns oficialii reprezentantei Opel pe plan local.

Ceea ce este interesant este faptul ca, patronul Gold&Platin Automotive, Yavuz Hatinoglu nu figureaza ca administrator in nici una din firmele la care este actionar, toate avand probleme mari in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca asupra lui nu exista nici o raspundere juridica.

In lista celor cu probleme financiare mai poate fi adaugata si Open Service, dealerul local Skoda, dar pe langa aceste probleme au aparut si dealeri noi ca Honda prin Hachi Motors si Ford prin ATI Motors Holding.

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

 1. Valentin

  August 12, 2011 at 6:27 am

  Mai aveam de platit 12 rate pt. Opelul inchiriat de la ei, adica 3100 euro si m-am trezit ca trebuie sa platesc, la semnarea noului Contract de vanzare cumparare cu Credit Europe Bank, pe care am fost obligat sa il semnez, 4100 euro. Deci, ultimele 5 rate platite de mine nu au fost virate de Gold&Platin bancii. Mai sunt si altii in aceeasi situatie, cum procedam pt. recuperarea diferentelor de bani sustrase de acest dealer auto ?  0744.126.539

 2. Ahmadi

  September 24, 2011 at 10:29 pm

  Si eu sunt in exact aceeasi situatie ! Pacat ca ai semnat contractul ! Nu prea ai ce sa mai faci decat sa respecti ceea ce ai semnat ! Eu vreau sa-i dau in judecata pe cei de la Gold& Platin ! Ma gandeam sa ne unim mai multi si sa-i dam in judecata !
  Daca sunteti interesati – aditzugl@yahoo.com ! Unde-s multi puterea creste , costurile scad , iar posibilitatea castigului in instanta este mult mai mare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top