Stiri

Camara Boierilor, un nou concept de magazin de produse traditionale la ERA Park

Camara Boierilor, un nou concept de magazin de produse traditionale la ERA ParkAmatorii de produse traditionale pot profita, incepand cu aceasta saptamana de oferta unui nou concept de magazin, Camara Boierilor, ce reuneste oferta a peste 15 producatori, comercianti si mesteri populari. Astfel, in fiecare saptamana, de joi pana duminica, intre orele 09:00 – 21:00, magazinul “Camara Boierilor” va fi deschis la ERA Park sub forma unui targ de produse traditionale.

Iesenii ce trec pragul Centrul Comercial pot pleca acasa cu produse de carmangerie, branzeturi, lactate, dar si miere, turta dulce, ciocolata de casa, placinte calde moldovenesti si dulciuri naturale precum fructele confiate. In perioada 3 – 6 noiembrie in cadrul magazinului “Camara Boierilor” vor fi prezenti si mesteri, membri ai Asociatiilor Mesterilor Populari din Cluj si Bucovina, a caror oferta reuneste produse create manual, icoane, porturi populare, podoabe din sticla si flori uscate lucrate manual.

Camara Boierilor, un nou concept de magazin de produse traditionale la ERA Park

Avem placerea de a va invita la inaugurarea noului concept de magazin Camara Boierilor, care va avea loc vineri, 4 noiembrie, incepand cu ora 17:00. Va asteptam sa degustam impreuna bunatatile traditionale si admiram obiectele create de mesterii populari.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

 1. ioan morar

  May 4, 2017 at 6:42 pm

  Suntem PRODUCATORI de produse din carne de porc , DIN ARDEAL  si cautam parteneri  care sa-si doreasca o colaborare cu noi prin vanzarea produselor noastre (inclusive participarea la targuri de profil) in conditii deosebit de avantajoase.
  Din porcii crescuti la tara , facem produse dupa retete traditionale vechi ( inclusive dupa retete armenesti ) , totul NATURAL 100 % .
  PRODUSELE NOASTRE SUNT CRUD – USCATE SI AFUMATE , cu fum NATURAL din lemn de FAG fiert si uscat.
  CALITATEA SI BUNUL GUST SUNT AICI ACASA .
  Pentru toti cei interesati intr-o colaborare cu noi le stam cu mare drag la dispozitie la : 0744 – 56 56 77 , 0758 – 468 011 sau E-mail : agricultura_az@yahoo.com .
  Deasemenea va invitam sa ne contactati (si  sa ne vizitati ) si pe FACEBOOK  la adresa :
   
  http://www.facebook.com/DinArdeal.ProduseDeCasaTraditionaleDinCarne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top