Stiri

Radio Zu de astazi la Iasi pe 104 FM

Radio Zu de astazi la Iasi pe 104 FM

Buzdu se intoarce acasa si il IA’SI pe Morar cu el.
De astazi ZU se aude in Iasi pe 104 FM, in orasul care l-a dat la ZU pe Daniel Buzdugan si pe Silviu Andrei. Acum si iesenii pot participa la concursurile de pe Radio ZU, concursuri cu premii ce constau in sute de euro, smartphone-uri si apartamente.

Iașiul intră în cel mai tare sezon din istoria radioului
Dis de dimineață, Daniel Buzdugan și Mihai Morar au venit cu o veste nouă în cadrul emisiunii matinale pe care cei doi o prezintă la ZU. De astăzi Radio ZU emite și în Iași pe frecvența 104 FM. În echipa radioului cei care se bucură cel mai mult de această știre sunt Daniel Buzdugan și Silviu Andrei. Cei doi prezentatori sunt amândoi născuți și crescuți în Iași.

Radio Zu de astazi la Iasi pe 104 FM ZUper premii și ZUper hituri pentru ieșeni
Începând de azi orașul de pe Bahlui a intrat în cel mai tare sezon din istoria radioului. Ieșenii au acum ocazia să pună mana pe premii în valoare totală de peste 200.000 de euro. Radio ZU pune la bătaie sute de euro, 75 de iPhone-uri, și chiar înainte de Crăciun, pe 19 decembrie, un norocos va câștiga megaapartamentul ZU.
Hiturile se asculta la ZU. Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Silviu Andrei, Răzvan Popescu, Cristian Păun, Raluca Leahu, Adi Mihăilă, Raluca Ionescu, Emil Ciucur și Cosmin Cojocaru, adică întreaga echipă de prezenatori ZU, îți dau în fiecare zi muzica ta preferata. De la primele ore ale dimineții până la orele „mici” ale nopții ai ZUperhituri care te vor binedispune. Mai mult, dacă ești fanul lui Mircea Badea și vrei să intri în vorbă cu el tot ce trebuie să faci este să asculți ZU de la ora 18 și să suni la 021 409 19 00.

Ține minte, Forza ZU este în Iași pe 104 FM.”

Si nu uita, poti asculta Radio Zu direct de pe Iasi4u.ro, nu trebuie sa porti radioul dupa tine si sa dai pe 104 FM, asculta Radio ZU Iasi.

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: bagamare.ro

  2. Pingback: Radio ZU si Iasi4u = LOVE | Blog Iasi4u

  3. Pingback: More Zu live din Time Out, vineri 25 noiembrie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top