Evenimente

2010 Fashion Trends @ Centrul Comercial Felicia

2010-fashion-trends
Update 7 februarie 2010: Evenimentul 2010 Fashion Trends @ Centrul Comercial Felicia s-a dovedit a fi un real succes, blondele au castigat, modelele au defilat in lenjerie intima pentru brandurile Jolidon, Ani’s, Insense si Tex, iar “rautaciosul” Daniel Buzdugan cu siguranta s-a simtit bine revenind acasa, la locul natal, seara fiind vazut si la unul din cele mai bine cotate cluburi din oras, cunoscut ca fiind frecventat de personalitatile mondene ale orasului Iasi, Club Skin Music Lounge din strada Ion C. Bratianu nr. 20 – 21 – in rondul de la Filarmonica, vis-a-vis de Teatrul National “Vasile Alecsandri”.

Fotografii:

VIDEO:

OLD: În data de 6 februarie 2010 în Centrul Comercial Felicia va avea loc un evenimentul 2010 Fashion Trends prezentat de Daniel Buzdugan. Nu va fi un fashion show așa cum toată lumea este obișnuită, cu manechine încadrate în tipare impuse și cu haine ce parcă au fost turnate pe ele.
Va fi un fashion show prezentat de doamne și domnișoare obișnuite care, în viața de zi cu zi, merg la serviciu sau la facultate, au grijă de ele și de corpurile lor, dar nu apelează la măsuri extreme atunci când constată că au un kilogram în plus și, mai ales, care au încredere în ele și se simt bine în pielea lor.

Cum se va desfășura evenimentul
În primă instanță, noi vom alege 10 doamne și domnișoare cărora le vom da un buget fictiv (de 1000 RON) pe care ele îl vor putea cheltui în Centrul Comercial Felicia, pentru a cumpăra haine, încălțăminte și accesoriile preferate pentru a le prezenta drept tendințe ale acestui sezon.
În cadrul evenimentului din 6 februarie, incepand cu ora 18:00 concurentele vor defila pe podium, în lumina reflectoarelor, prezentând alegerile făcute. În prealabil, acestea vor fi consiliate, atât în materie de alegerea vestimentației în conformitate cu propria personalitate, dar și în materie de prezentarea din cadrul fashion show-ului.
În final, un juriu va desemna trei câștigătoare care vor pleca acasă cu hainele, încălțămintea și accesoriile alese.

Facebook Comments

8 Comments

8 Comments

 1. Pingback: Tweets that mention 2010 Fashion Trends @ Carrefour Felicia Iasi | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

 2. iasi4u

  February 2, 2010 at 6:18 pm

  Vino sambata, 6 februarie 2010 incepand cu ora 18:00 la Felicia pentru a asista la o prezentare de lenjerie intimă a brandurilor Jolidon, Ani’s, Insense și Tex sau pentru a susține participantele concursului Trendsetter 2010.

 3. ines

  February 7, 2010 at 10:40 pm

  Da’ ai facut ceva poze 🙂
  Inca o data, multumim pentru PREZENTA si pentru cuvintele astea frumoase. Adevarul este ca, dupa atata stres si peri albi timp de o saptamana, era si cazul sa iasa bine:)
  Si da-ne si noua niste poze sa facem un mare DVD 🙂

 4. Pingback: Am fost la 2010 Fashion Trends - Felicia Iasi | Marketing in cuvinte si imagini

 5. Pingback: Fusei pe la 2010 Fashion Trends (Felicia) | Bogdan Alupoaie's Blog

 6. sisi

  February 8, 2010 at 1:47 pm

  weiii cate celulita!!!! a 3 a manechina…..

 7. Pingback: 2010 Fashion Trends @ Centrul Comercial Felicia | IA(SI)VEZI.com Zilnic pentru Tine!

 8. acid hialuronic buze

  September 23, 2013 at 10:38 am

  Foarte frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top