Stiri

Se deschide primul restaurant Subway din Romania

Un tanar antreprenor roman a semnat primul contract de franciza al Subway, cel mai mare lant de restaurante fast food din lume. Dupa cum spuneam zilele trecute ca multe branduri celebre au intrat in acest an pe piata din Romania si se pare ca si la capitolul restaurante se intampla miscari importante.
Pana la finalul anului se vor deschide trei locatii Subway, iar in urmatorii patru ani se va ajunge la 40, mai multe informatii oficiale vor fi oferite la inceputul lunii octombrie al acestui an.

Rumen Radev a precizat ca primul francizat Subway din Romania este un tanar antreprenor local cu o experienta de 8 ani in afaceri si planificare, dar momentan numele acestuia este tinut in secret.
Se pare ca deja in Bucuresti se discuta atat pentru spatiile din Mall-uri cat silocatii statice si independente de astfel de complexe comerciale.
Ar fi interesant ca in urmatorii doi ani sa vedem si la Iasi un restaurant Subway, nu ar fi exclus deloc avand in vedere investitiile de la proiectului Palas Iasi.

Subway este un lant american de restaurante fast food, iar la finalul anului 2010, compania avea deschise 33.749 unitati deschise la nivel mondial, din care 24.000 doar in Statele Unite ale Americii.
Din 2010 Subway a devenit cel mai mare lant de restaurante din lume, intrecand si McDonald’s care detinea 32.737 restaurante in lume. Daca vizitati situl lor puteti vedea ca pana in prezent s-a ajuns la 35.151 magazine in 98 de tari.
Ca idee, in 2010, incasarile la nivel global s-au situat in jurul sumei de 15,2 miliarde de dolari.

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Lantul de restaurante Subway la Palas Iasi in premiera pentru Romania | Iasi 4u

  2. Pingback: SUBWAY deschide un restaurant în Suceava | Blog Iasi4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top