Stiri

Trandafirii curcubeu – in premiera la Iasi prin Gutuiul de Aur si floriiniasi.ro

Trandafirii curcubeu - in premiera la Iasi prin Gutuiul de Aur si floriiniasi.roO explozie de culoare – trandafirii curcubeu sunt un cadou unisex perfect pentru orice ocazie: ziua de nastere, ziua onomastica sau pur si simplu fara nici o ocazie.
Un singur fir de trandafir curcubeu exprima o multitudine de ganduri bune si sentimente puternice, dandu-ti senzatia ca plutesti de fericire undeva, deasupra curcubeului.

De Sf. Mihail si Gavril, alege sa comanzi propriul buchet de trandafiri curcubeu. Poate contine 5 trandafiri sau poate 25. Fiecare aranjament are in compozitie aspidistra, eucalipt / phitosporum, ambalaj asortat. In plus, livrarea la domiciliu este gratuita folosind cod cupon curcubeu.

Comanda online acum, pe www.floriiniasi.ro!

FloriinIasi.ro este o florarie a carei stil se defineste prin eleganta, rafinamentul, creativitatea si originalitatea aranjamentelor florale, rapiditatea echipei de livrare si puterea de a ne adapta la cerintele fiecarui client. Livram flori proaspete si cadouri la domiciliu, in maxim 2 ore, de luni pana duminica, 24 / 24.

FloriinIasi.ro gazduieste colectii de lux si noutati periodice. Comenzile se pot efectua online, in maxim 5 minute. Echipa florariei FloriinIasi.ro are o experienta vasta, dobandita zi de zi, cu cei mai exigenti si pretentiosi clienti, cunoscuti la nivel national si international.

FloriinIasi.ro este importator exclusiv in Romania al marcii inregistrate ROSEBAG.

Trandafirii curcubeu - in premiera la Iasi prin Gutuiul de Aur si floriiniasi.ro

Contact:
Gutuiul de Aur, Str. Pacurari nr. 125
T: 0232-244100
M: 0745-245216
www.floriiniasi.ro
www.facebook.com/floriiniasi
www.twitter.com/floriiniasi
www.gutuiuldeaur.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top