Stiri

Gazonul tau sufera! Ajuta-l cu fertilizantul Stres Control!

fertilizant_stress-controlIn aceste zile caniculare de vara, gradina ta necesita o intretinere periodica atenta, mai mult ca oricand. Gazonul si vegetatia au nevoie de lumina si caldura, dar si de apa si hrana, de ingrijire si dedicatie.

Se poate ca gazonul tau sa arate bine de la distanta, dar cu cat te apropii mai mult de el, sa constati ca de fapt situatia nu este chiar asa roz, ci dimpotriva. Gazonul frumos de care te bucurai in primavara are acum goluri, buruieni si fire distruse. Solutia este la indemana: un ingrasamant bun poate ajuta gazonul tau sa arate frumos si sanatos, chiar si la o privire mai atenta.

In perioada de vara, pentru fertilizarea corecta a gazonului, Gutuiul de Aur recomanda ingrasamantul Stres Control din gama Landscaper Pro, de la Scotts, cu eliberare controlata.
Spre deosebire de alte ingrasaminte, Stres Control elibereaza nutrientii treptat, ceea ce nu duce la cresteri prea rapide si apoi la lipsa totala a acestora. Eliberarea graduala a nutrientilor determina devoltarea unui gazon mai viguros, cu un varf de crestere mai puternic si mai rezistent la folosirea zilnica si la uzura. De asemenea, eliberarea controlata stimuleaza planta sa dezvolte un sistem radicular mai puternic, mai adanc, ce are o eficienta crescuta in absorbtia apei si rezistenta la seceta.

Avantajele fertilizantului Stres Control:
1. are o concentratie crescuta de nutrienti, cu eliberare controlata, pe o perioada de 2 – 3 luni;
2. pastreaza echilibrul intre cresterea masei foliare si dezvoltarea sistemului radicular;
3. reduce numarul de taieri;
4. ajuta peluza sa devina deasa, verde, cu un sistem radicular profound, rezultand o rezistenta mult mai buna la seceta, pentru ca foliajul dens impiedica evaporarea si ofera solului mai mult timp pentru absorbtia umezelii;
5. reduce numarul de irigari (ambalajul are sigla Aqua Smart);
6. nu este daunator mediului inconjurator

Doza recomandata este de 35 g / m2. Pretul este de 15 lei/kg. Persoanele juridice beneficiaza de o reducere de 11%. COMANDA ACUM!

Gutuiul de Aur este distribuitor al produselor Scotts de la Holland Farming Agro – importator al produselor Holland Farming Olanda, Scotts International Olanda, Atlantica Agricola Spania, Biolan Finlanda, Terracult Germania etc.

Gutuiul de Aur este un complex de servicii in slujba naturii, frumusetii, creativitatii, inovatiei, rafinamentului, elegantei.
A. Servicii complete pentru gradina si spatii verzi
1. Proiectare peisagera
2. Amenajare gradini si spatii verzi (infiintare gazon, montare rulouri de gazon, vegetatie, mobilier de gradina, corpuri de iluminat, pavaj, amenajari de apa, sisteme de irigatii)
3. Intretinere gradini si spatii verzi
4. Comercializare seminte de flori, bulbi de flori, seminte gazon
B. Servicii pentru companii
1. Amenajari cu plante de interior
2. Inchiriere plante decorative pentru evenimente (inclusiv gradini verticale)
3. Decorare vitrine
3. Aranjamente Florale Corporate
C. Flori cu livrare la domiciliu (www.floriiniasi.ro)

Gazonul tau sufera! Ajuta-l cu fertilizantul Stres Control!Contact:
Iasi, Str. Pacurari 125
T: 0232 244 100
M: 0745 245 216
www.gutuiuldeaur.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top