Evenimente

ARMONII MUZICALE DE CRACIUN @ Aula BCU “Mihai Eminescu”, 14 decembrie

Cluburile Rotary si Rotaract din Iasi organizeaza pe 14 decembrie incepand cu ora 19:00 un concert caritabil, “Armonii muzicale de Craciun”

Construirea unui loc de joaca pentru copii…acesta este obiectivul pentru care maiesti ai muzicii clasice vor urca pe scena din Aula “Mihai Eminescu” din cadrul Bibliotecii Centrale Universitare. Copiii despre care vorbim sunt internati in Sectia de Recuperare Pediatrica a Spitalului Sf. Maria din Iasi si tot ce inseamna loc de joaca pentru ei este patulul de spital, locul in care isi petrc primii ani de viata. 57 desuflte curate cu varsta cuprinsa intre doua luni si doi ani asteapta o minune acum, in preajma sarbatorilor.

Evenimentul reuneste nume mari ale muzicii clasice: Romanian Academic Orchestra, tenorul Florin Cuzga, solista Tatiana Pocinoc, sub bagheta dirijorului Michael Beck. Michael Beck a absolvit Liceul de Arte si Muzica din Sibiu, iar in 1975, a emigrat in Republica Federala Germana, unde a urmat doua specializari,clarinet si dirijor, la Universitatea de Muzica din Köln. A fost director si dirijor a numeroase orchestre din Germania, organizand concerte in Europa, Canada si SUA. Dupa 1989, a revenit in Romania, implicandu-se atat in proiecte muzicale, cat si in actiuni umanitare.

Dorinta de a asigura servicii umanitare celor aflati in dificultate a adunat oameni din intreaga lume in Cluburile Rotary si Rotaract, deviza “Ajutor mai presus de sine” ghidandu-i la orice pas. Tocmai din această dorinta, membrii celor trei cluburi iesene (Rotary si Rotaract Curtea-Domnească Iasi, Rotary si Rotaract Iasi, Rotary si Rotaract Iasi2000) au decis sa isi uneasca fortele si sa participe la organizarea acestui eveniment de mare anvergura.

Accesul in sala de spectacol se face pe baza biletului ce valoreaza 35 de lei (pentru un loc in apropierea scenei), 25 de lei (pentru un loc la balcon) si 20 de lei (pentru celelalte locuri disponibile in sala de spectacol).

Pentru achizitionarea biletelor, sunati la urmatorul numar de telefon: 0745. 120. 126.

Crede, Iubeşte, Dăruieşte !

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top