Evenimente

Cele mai cunoscute mese de poker automate acum si in Iasi, la G Poker Club

Cele mai cunoscute mese de poker automate acum si in Iasi, la G Poker ClubJucatorii de Poker din Iasi se bucura de cateva luni de o noua locatie selecta, G Poker Club.
G Poker este un club select, amenajat in urma cu 6 luni care a adus pe piata ieseana un produs nou, mesele PokerPro. Aceste mese in SUA sunt utilizate de jucatorii de poker de aproximativ 3 ani si sunt raspandite peste tot in lume, se mai poate juca pe acest tip de mese in : Austria, Blugaria, Cambodgia, Croatia, Canada, Cipru, Egipt, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Macedonia, Mexic, Romania, Serbia, Africa de Sud, Tanzania, SUA si pe toate vasele de croaziera.

Sala din Iasi este situata in zona Garii, langa Vama Veche, desi zona nu iti ofera un sentiment de siguranta odata ajuns in sala o sa vezi ca iti poti petrecere timpul intr-un ambient foarte placut, elegant si linistit. Sala dispune de servicii de paza non-stop iar clientii sunt selectati de la intrare.

Zilnic se organizeaza turnee de poker care sunt programate la anumite ore, dar la mesele de poker se poate juca oricand, cazinoul fiind deschis non-stop. Dorinta de a juca un poker cu prietenii tai poate fi indeplinita la orice ora.

Cele mai cunoscute mese de poker automate acum si in Iasi, la G Poker Club

Non-stop mesele de joc sunt supravegheate de catre un angajat (hostess) si de camere video, pentru a asigura o buna desfasurarea a jocurilor si pentru a oferi un sentiment de siguranta clientilor.

Fiecare client in momentul cand intra in cazino este controlat la intrare de catre agentii de paza pentru a asigura protectie tuturor celor care vin aici.
Atmosfera din sala este una placuta; jucatorii vin zilnic aici si chiar s-au format unele prietenii. Clientii care vin au recunoscut ca sala de aici este amenajata elegant, cu bun gust in comparatie cu alte locatii improvizate din Iasi si totodata este singura sala de poker care ofera bautura gratis clientilor.

Cele mai cunoscute mese de poker automate acum si in Iasi, la G Poker Club

In comparatie cu jocurile live aceste mese ofera o precizie de 100% si reusesc sa elimine orice problema care ar putea fi creata de un dealer gen: sa nu se imparta bine cartile, sa cada una dintre carti pe jos si sa se anuleze mana respectiva, sa se intoarca una dintre carti cu fata in sus, sa nu premieze mana cea mai buna din cauza ca nu s-au vazut bine cartile.

Alte avantaje oferite de aceste mese: se joaca mult mai repede (asta inseamna un numar de maini mai mare), siguranta baniilor ( acestia sunt pusi intr-un cont la care are ai acces doar cu un PIN), ai posibilitatea de a schimba foarte repede profilul jocului : MTT, SNG, Heads Up, Cash.

In concluzie, daca esti pasionat de poker si iti place sa fii atent la calitate si la detalii, trebuie sa vizitezi sala G Poker Club, singura sala din Iasi ce detine mese automate pentru acest joc devenit in decursul timpului un adevarat sport, si cand spunem singura sala din Iasi ce detine mese automate ma refer la licente si aprobari internationale de calitate.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top