Stiri

Centru de colectare de Fier Vechi la Constanta

fier vechi in Constanta si din RomaniaCel mai mare centru de colectare a fierului vechi din Romania se afla la Constanta. Aceasta firma se ocupa de colectarea fierului vechi din 2008, business-ul mergand foarte bine la noi in tara dar si nu doar aici.
Fierul este un material 100% reciclabil asadar, cantitati foarte mari de minereu natural pot fi economisite, cu efecte pozitive asupra consumului de energie.

Reciclarea fierului vechi a dus, dupa ultimele statistici ale oamenilor de stiinta, la reducerea potentialului de poluare a aerului cu pana la 86%, iar a apei cu pana la 76% pentru ca minereul de fier are un continut mare de sulf. Ca idee, sa va dati seama mai bine despre ce este vorba, o tona de fier vechi inlocuieste 3 tone de minereu de fier si aproximativ 1 tona de menereu de carbune.

Chiar daca ai sau nu cantitati mari de fier vechi, trebuie sa stii ca prin ducerea lui la centru de fier vechi Constanta poti proteja natura dar in acelasi timp poti sa castigi si bani.

Cred ca statul roman ar face multi bani daca ar duce fierul vechi la un astfel de centru de colectare, multe vagoane de tren si utilaje stau ruginite de peste 20 de ani fara a ami fi folosite, prin colectarea lor s-ar putea proteja si natura inconjuratoare.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

 1. costin

  March 16, 2012 at 12:51 pm

  buna ziua
  am un camion si doersc sa-l vand la fier vechi
  imi poate spune cineva cat este pretul la fier vechi in constanta
  are vreo 7 tone
  tel: 0746488188

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top