Stiri

H&M deschide magazinul din Iasi, din 31 mai

H&M deschide magazinul din Iasi, din 31 maiDin 31 mai, fanii H&M din Iasi se vor bucura de moda si calitate la cel mai bun pret. Retailerul international de moda isi continua extinderea pe piata din Romania si deschide un nou magazin in centrul comercial Palas Iasi.
Deschiderea magazinului va avea loc pe 31 mai, la ora 12:00. In ziua deschiderii, primii 100 de clienti vor primi un FASHION CARD in valoare de 80 RON, care va putea fi folosit in orice magazin H&M din Romania. Mai mult, fanii H&M se vor bucura si de alte oferte speciale – la cumparaturi in valoare de 100 RON vor primi un card in valoare de 9.9 RON pe care-l vor putea utiliza la cumparaturile viitoare.

In magazinul cu o suprafata de 1.677 m2 se vor gasi articole de zi cu zi si piese moderne pentru femei si barbati, articole din denim, colectii pentru copii si adolescenti, dar si accesorii, lenjerie intima și colectii sport.

Odata cu marea inaugurare, iubitorii de moda din Iasi se vor putea bucura de cea mai recenta colectie de vara. Pentru femei, aceasta inseamna topuri si rochii in culori pastel, piese vestimentare cu imprimeuri si costume de baie colorate. Pentru barbați, colectia de vara ofera tricouri uni, pantaloni conici si sorturi de baie cu imprimeu.

poza-hm

Preturile produselor din aceasta colectie variaza intre 39,90 RON pentru pantaloni scurti si costume de baie, 59,90 RON pentru rochii sau 19.90 RON pentru maiouri, 39,90 RON pentru tricourile barbatesti si sorturile de baie si 89,90 RON pentru pantaloni conici.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top