Auto - Moto

Indiferent de anotimp, aveti grija ce anvelope cumparati

Indiferent de anotimp, aveti grija ce anvelope cumparatiPiata auto romaneasca a inflorit foarte mult in ultimi 10 ani, mai ales cu ajutorul internetului. Acum puteti cumpara orice, de la masini pana la cele mai mici piese ale acestora. Dar atunci cand doriti sa cumparati un set de anvelope second hand, cea mai buna metoda este sa fiti la fata locului pentru a putea examina indeaproape produsul dorit. Determinarea calitatii anvelopei se face cel mai bine atunci cand o puteti atinge si cand puteti sa ii verificati interiorul. In cazul in care cumparati anvelope de pe piata auto online este important ca cel care le vinde sa va poata raspunde la o serie de intrebari. Inainte sa cumparati cauciucuri la mana a doua trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri.

In urmatoarele randuri veti gasi ceea ce trebuie sa stiti cand faceti o astfel de achizitie.
Verificati daca masurile anvelopelor pe care vreti sa le cumparati se potrivesc cu cele care va trebuie dumneavoastra. Aceste masuri se pot gasi in talonul masinii, dar si in cartea tehnica a acesteia. Iar daca cumva anvelopele pe care le aveti deja la masina dumneavoastra nu au aceeasi masura ca cea trecuta in cartea tehnica, va recomand sa le schimbati cat mai repede cu putinta. Un alt lucru care trebuie verificat este uniformitatea anvelopei. Treceti usor cu mana pe suprafata acesteia pentru a vedea daca exista denivelari in structura ei. De asemenea uitati-va in interiorul anvelopei pentru a vedea daca exista urme de reconditionare. In cazul in care gasiti prea multe petece inseamna ca a fost folosita prea mult si ar trebui sa nu o cumparati.

Cumparand anvelope de pe internet puteti scuti drumul pana la un targ auto. Si in Romania sunt foarte multe siteuri care va pot ajuta sa gasiti exact marimea si marca de anvelope pe care o cautati. Desi nu toti vanzatori sunt sinceri in ceea ce priveste marfa lor, incercati sa aflati cu aproximatie cati kilometri a rulat cu acele anvelope proprietarul precedent. Daca doriti sa cumparati de pe o piata auto online, incercati sa obtineti cat mai multe fotografi clare si dintr-un unghi bun ale fiecarei anvelope in parte. Iar daca cel care vrea sa vanda anvelopele are un cont pe acel site si a mai facut vanzari anterioare, fiti sigur ca are o reputatie buna.

Gasirea anvelopelor potrivite la pret avantajos poate insemna o economie substantiala. Cateva ore de cautare fie pe internet fie in piata auto cea mai apropiata merita tot efortul atunci cand vine vorba de bugetul dumneavoastra.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. piese auto

    July 30, 2012 at 4:00 pm

    Recomanda sa nu dati curs avenlopelor de genul.. ieftine si etc.. vorba romanului cat dai atat te tine. sigurata e cea mai importanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top