Auto - Moto

Dacia Dokker, un nou automobil romanesc

Dacia Dokker, un nou automobil romanescDupa Dacia Lodgy, constructorul roman de automobile lanseaza primele imagini cu noul model Dacia Dokker.
Daca este sa ne luam dupa designul exterior aduce mult a Lodgy, modelul care a schimbat un pic modul de abordare a aspectului exterior pe care Dacia l-a folosit pe modelele Logan si Sandero.

Noua Dacia Dokker are cinci locuri si un portbagaj extrem de generos pentru clasa sa, accesul pentru locurile din spate se face prin cele doua usi culisante laterale, iar spatiu pentru pasageri este suficient cat pentru cinci adulti. Dacia Dokker este un automobil destinat pentru persoanele ce doresc sa calatoreasca in conditii confortabile sau care sa foloseasca masina atat pentru persoane cat si pentru marfa la costuri de intretinere extrem de reduse.

dacia-dokker

Aceasta va fi construita si in versiunea Dokker Van, ce vine in scopul transportului de marfuri pentru cei care detin firme mici, facand automobilul sa fie ideal pentru comertul in orasele aglomerate.

Concurentii pentru Dacia Dokker de pe piata sunt Fiat Doblo, Renault Kangoo, Citroen Berlingo, Skoda Roomster si Peugeot Partner.

dacia-dokker-van

Denumirea de “Dokker” este un derivat al termenului din limba engleza “dockworker“, adica muncitor in port, lansarea oficiala a lui Dacia Dokker va avea loc in al doilea semestru al acestui an, 2012, atunci probabil vom afla si mai multe informatii precum pretul de achizitioe, motorizari si dotari.

dacia-dokker2

Prezentarea modelelor Dokker si Dokker Van a avut loc in cadrul Salonului Auto de la Casablanca din Maroc, ce a avut la jumatatea lunii mai 2012, ele urmand sa fie construite in aceasi uzina din Tanger care construieste in acest moment si noul lansat, Dacia Lodgy.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top