Evenimente

Premii peste premii la Iulius Mall Iasi

afis_chitara-tiparDuminică, 14.10.2012 Iulius Mall Iaşi va desemna cei trei câştigători pentru bilete la cele mai aşteptate concerte din Europa.
Expediţiile muzicale pot fi câştigate de clienţii Iulius Mall Iaşi, care fac cumpărături cumulate de minimum 100 de lei şi merg cu bonurile fiscale la Centrul Info. O sesiune de shopping şi completarea talonului de participare la tombolă pot duce la câştigarea de bilete pentru 2 persoane la concertele celor mai în vogă artişti: Jennifer Lopez, pe 20 noiembrie, la Belgrad; Muse, pe 22 noiembrie, la Praga şi The Cranberries, pe 29 noiembrie, la Viena. Premiile se vor extinde într-o expediţie muzicală, câştigătorilor fiindu-le asigurată cazarea la un hotel de 3 stele şi transportul cu avionul.

Iar surprizele nu se opresc aici. Clienţii care cumulează în aceeaşi zi bonuri în valoare totală de 100 lei din magazinele Iulius Mall câștigă, pe loc, un premiu cool: genţi de voiaj, vouchere de cumpărături, stick-uri cu 4GB de memorie, bilete la Cinema City, băuturi energizante şi răcoritoare.

Cu o miză atât de mare, maratorul cumpărăturilor câştigătoare la Iulius Mall garantează distracţia.

afis_chitara-tipar

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top