Auto - Moto

Noul Duster face-lift vine pe piață! Vezi primele poze!

O serie de informații neoficiale, publicate de persoane din interiorul Dacia pe unul din forumurile dedicate fanilor mărcii, arată că debutul oficial al face-liftului Duster va avea loc peste aproximativ o lună. De altfel, luna iunie va fi una bogată în evenimente de marketing pentru marca românească, relevă date analizate de Profit.ro.

Dacia Duster „faza a doua”, așa cum numesc francezii face-liftul la jumătatea vieții unei generații, va avea premiera mondială pe 22 iunie, anul acesta. Așa reiese din primele informații neoficiale, care confirmă astfel datele existente deja anterior. Practic, mașina va fi prezentată luna viitoare, iar lansarea comercială, adică debutul livrărilor, va avea loc în luna septembrie, cu o mică întîrziere cauzată de criza semiconductorilor.

Odată cu faceliftul, Duster va veni și cu unele creșteri de preț, care, de altfel, se vor regăsi și pe alte modele. Planurile Dacia prevăd pentru acest an o scumpire a lui Sandero cu 100 – 200 de euro, în funcție de versiuena de echipare. De asemenea, pe piețele pe care încă se mai vinde, va fi scumpit și Lodgy, cu 100 de euro pentru motorizările diesel și 300 de euro pentru cele pe benzină.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top