Stiri

Uil Casa ofera cazare ieftina pentru studentii ieseni

cazare-studentiEsti student? Scapa de problema cazarii cu UIL CASA. Mai e putin pana la inceperea anului universitar, iar studentii incep sa se gandeasca la cazare. Cum locurile in camine sunt limitate, tinerii cauta de cele mai multe ori locuinte de inchiriat. Incep zile de cautari a unei locuinte, insotiti de rude sau pe cont propriu, risipind timp, bani si energie. Pe langa aceste lucruri, “mica intelegere” cu proprietarul, prezinta si foarte multe riscuri. De aceea, specialistii imobiliari recomanda asistenta profesionista. Astfel, se face economie de timp, dar si de resurse, iar rezultatul este garantat si sigur.

“Din experienta anilor trecuti, stim ca in lunile septembrie si octombrie numarul de cereri de inchiriere creste, in special pentru garsoniere sau apartamente cu doua camere. Prin Campania: “TU UNDE TE CAZEZI ANUL ACESTA!”, UIL CASA iti face studentia mai usoara. Vrem sa venim in intimpinarea clientilor nostri cu cele mai bune oferte, oferind in plus asistenta specialistilor in imobiliare”, a declarat Stefan Stolnicu, consultant imobiliar UIL CASA.

Agentia imobiliara UIL CASA iti pune la dispozitie cea mai mare baza de date din Iasi, in care poti gasi garsoniere si apartamente cu 1, 2sau 3 camere, situate in apropierea universitatilor din Iasi. In plus, in oferta UIL CASA se gasesc si camere in complexe studentesti private, la standarde europene si la cele mai avantajoase preturi.

cazare-studenti

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Irina

    September 13, 2012 at 9:11 pm

    Profesionalism? vasta experienta? cred ca nu stiti ce vorbiti
    am incercat sa caut apartament de inchiriat la ei si nu imi mai trebuie si nu va zic de ce, convingeti-va singuri ca daca va zic ce am patit nu credetei

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top