Stiri

2 sensuri giratorii provizorii pana la toamna in Fundatie

Evolutia lucrarilor la pasajul subteran Mihai Eminescu (vezi aici poze) aduc noi regule de circulatie in zona, astfel vor fi create doua sensuri giratorii in zona. In a doua saptamana din luna iulie 2013 in zona Piata Eminescu vor fi facute doua giratii provizorii, lucrarile la pasajul subteran intra intr-o noua etapa si din acest motiv urmeaza ca zona centrala sa fie inchisa. Dupa turnarea placilor de beton ce acopera pasajul pe portiunea dinspre Pacurari, utilajele vor intra pe zona centrala pentr excavari, practic va fi creat tronsonul de pasaj care face legatura intre zonele aflate acum in lucru, adica dinspre Pacurari si Bd. Independentei.

Pe langa asta a inceput si zona de desfacere a liniilor de tramvai de la intrarea pe strada Muzicescu spre Piata Eminescu, acestea nu circula momentan pe Copou, ele urmand sa fie refacute din toamna cand iesenii se vor putea bucura si de noul tramvai modern (vezi poze aici).

In acest moment se lucreaza intens pentru deschiderea circulatiei deasupra partii de pasaj de la BCU, circulatia va fi deviata pe coborare peste pasaj undeva in zona intersectiei dinspre Muzicescu si strada Banu, unde se va face o giratie provizorie prin care se va putea intoarce si merge spre Bd. Independentei. Cealalta giratie va fi facuta la capatul pasajului pentru cei care urca dinspre Muzicescu spre Copou.

Un sens giratoriu va fi creat pe strada Muzicescu. Va fi reglementata o posibilitate de intoarcere si in capatul pasajului, pe Independentei

1 Comment

1 Comment

  1. Laurentiu

    July 4, 2013 at 4:16 pm

    “Cealalta giratie va fi facuta la capatul pasajului pentru cei care urca dinspre Muzicescu spre Copou.” – GRESIT. Acolo si in Independentei (parcare fosta cladire RomTelecom) va fi doar VIRAJ STINGA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top