Stiri

Smirnoff Ice, prima varianta de bautura “ready to drink” pe baza de vodca

Smirnoff Ice la doza, prima varianta de bautura “ready to drink” pe baza de vodcaSmirnoff lansează prima variantă de băutură “ready to drink” pe bază de vodcă la doză, Smirnoff Ice va fi prezentă pe piață la sticle de 275 ml și la doză de 250 ml.
Smirnoff, băutura comercializată în peste 130 de țări de pe 6 continente și desemnată băutura spirtoasă premium numarul 1 în lume, lansează în premieră pe piața din România rețeta unică Smirnoff Ice la doză, prima variantă de băutură “ready to drink” pe bază de vodcă importată direct la doză. Smirnoff Ice este deschizător de drumuri în ceea ce privește trendul băuturilor “Ready to drink”, punând astfel bazele unei noi categorii de băuturi alcoolice.

Smirnoff Ice este o băutură ușor carbogazoasă, revigorantă, cu aromă de lamâie, primită ca o alternativă accesibilă și răcoritoare la bere, care beneficiază de aceeași energie și poftă de distracție ca orice băutură Smirnoff și care, în același timp, păstrează notele de puritate, tradiție și personalitate a gustului său unic în lume. Smirnoff Ice reprezintă un trend A-setter în serile aventuroase de vară.

Avantajul ambalajului pentru varianta doză este răcirea rapidă și ușoară, protejând în același timp lichidul din interior. Smirnoff Ice la doză este ușor de transportat, accesibil, iar aspectul său elegant, vibrant, îl face greu de refuzat ca alternativă răcoritoare într-o zi fierbinte de vară. În ambele variante, Smirnoff Ice se recomandă a se servi răcit la temperatură de 30C.

Smirnoff Ice apărut pentru prima dată în Marea Britanie în 1999, revoluționând piața tradițională de alcool devenind o provocare pentru brandurile de bere.

Pe piața din România, Smirnoff Ice este prezent la sticle de 275 ml cu 4% ABV și la cutie de 250 ml cu 4% ABV.
Varianta de băutură Smirnoff Ice la doză se va afla la vânzare începând din aceată vară în benzinării, magazinele mici si în lanțurile de hipermarketuri.

Smirnoff Ice la doza, prima varianta de bautura “ready to drink” pe baza de vodca

Despre Smirnoff
Smirnoff, desemnată băutura spirtoasă premium numarul 1 în lume, își are originile în Rusia secolului XIX. Povestea Smirnoff își are originile în anul 1864 în Moscova, unde Piotr Arsenyevich Smirnoff și-a deschis o distilerie și a început să producă propriul brand de vodcă, urmând să primească de la țar 22 de ani mai tarziu, titlul de Furnizor al Curții Imperiale Rusești.

Brandul Smirnoff a fost întotdeauna cunoscut pentru vodca de calitate, savurată responsabil în 130 de țări din întreaga lume. În România, marca Smirnoff este distribuită oficial de către PPD România, liderul pieței de băuturi spirtoase premium.

Despre PPD România
Prezentă pe piața din România din 2007 și parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD România este printre cei mai mari distribuitori de produse de alcool premium si super-premium de pe piaţa locală şi partener al renumitului producător de băuturi spirtoase, Diageo, lider mondial pe segmentul de băuturi premium.

Alături de Diageo, Grupul Campari şi de alţi parteneri strategici la nivel local, compania deţine cel mai mare portofoliu de branduri premium și super-premium, renumite în întreaga lume, precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, şampania Lanson, Campari, Aperol, Wild Turkey, Cinzano, SKYY Vodka, precum și propriul brand de vodkă, Tazovsky Vodka.

Photos Photiades Group (PPG), companie internațională fondată în urmă cu peste 70 de ani, are o activitate impresionantă în vânzări, marketing și distribuție de branduri alcoolice și non-alcoolice de renume mondial. PPG este prezentă în România, Grecia, Cipru, Croația și Slovenia.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top