Stiri

Ana Nicoleta Matea, noua casnica de la MasterChef

MasterChef nu este o emisiune doar pentru cei care gatesc si au asemenea pasiune, ci si o rampa de lansare in domeniul showbiz-ului. In sezonul doi se pare ca printre concurenti este o domnisoara dornica de afirmare, cam netalentata in bucatarie, dar in schimb tare in glande si in tupeu, mai pe scurt, persoana care face audienta.

Ana Nicoleta Matea este personajul care incearca sa se faca remarcata, atat prin ce gateste cat si prin criticile aduse celorlalti concurenti, dar din fericire, nu se remarca prin atat ci si prin pictorialul incendiar facut in august 2012 pentru revista FHM Romania, dar si prin aparitia la emisiunea de pe postul de televiziune Antena 1, de la miezul noptii, “Un show pacatos” cu Dan Capatos.

In televiziune este nevoie de audienta, banii castigati din publicitate trebuie sa hraneasca multe guri, poate nu va asteptati ca acest spectacol sa fie regizat dar se pare ca sitatia e un pic altfel fata de cum se prezinta de pe canapeaua din sufragerie. Daca va mai aduceti aminte, in sezonul unu de MasterChef, a fost un personaj care a ajuns sa fie urat de toata lumea, rolul atunci fiind jucat de catre Andreea Moldovan, ei bine in acest nou sezon o avem pe Ana Nicoleta Matea, casnica cu “silicoane”.

Ce parere ai despre noua casnica cu silicoane?

Vezi toate pozele cu Ana Nicoleta Matea, noua casnica de la MasterChef

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top