Stiri

Moldoveni la Masterchef Sezonul 2

Moldoveni la Masterchef Sezonul 2Aseara a fost debutul celui de-al doilea sezon Masterchef 2013. Cu o audienta impresionanta putini concurenti s-au ridicat la nivelul asteptarilor celor trei jurati. De la ciobanasul modern, Nicusor Coroama, un tanar aspirant ce a trecut cu brio proba sortului, pana la reteta de Muschi de vita in crusta de hribi si piure de pastarnac si sparanghel a Ioanei Tecsa, toti au avut emotii mari in momentul cand au ajuns in fata juriului si cum era de asteptat cei trei chefi au fost foarte exigenti, dar si hazlii.

Varza calita a sudorului Neacsu Cristian a scos lacrimile de ras din cel mai exigent dintre jurati: Sorin Bontea.
Chiar de la primele clipe de difuzare am observat un pretendent la sort, o ieseanca ce are un blog culinar, Elena Padurariu. A fost vazuta o fractiune de secunda speram din tot sufletul sa o vedem in continuare si ii tinem pumnii stransi. Dar pana atunci asteptam ziua de marti, 12 martie, orele 20.30 pentru a o vedea pe Elena Padurariu gatind in fata juriului.

Moldoveni la Masterchef Sezonul 2

Oare ce le va oferi, un desert sau un fel principal, din bucataria traditionala, ori un preparat international? Am observat ca Elena si-a lansat noul proiect culinar Loulou bakery by Elena Padurariu (www.louloubakery.ro) cu pastries si prajituri de casa. Oare a luat sortul?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top