Evenimente

Circul Acquatico Bellucci pentru prima data la Iasi

Cu mare placere va comunicam venirea Circului Acquatico Bellucci la Iasi pentru prima data, in parcarea Era Park din 26 Aprilie pana in 13 Mai 2013, prezentand in fiecare zi un spectacol de la ora 19:00, iar sambata, duminica si 1 Mai doua spectacole, unul de la orele 16:30 si al doilea de la orele 19:00, cu pauza in 9 si 10 Mai pentru participare la FINALA ROMANII AU TALENT!
Familia Bellucci-Medini, artistii si colaboratorii Circului aduc la Timisora un spectacol foarte premiat, divertisment de buna calitate, pentru un plublic de toate varstele.
Castigatorul Leului de Aur la Festivalul International de Arta a Circului, din Bucuresti editia a IV-a, 2012, precum si a categoriilor Regie, Costume, Scenariu si Decor, a fost in vara trecuta gazda show-ului de televiziune “Serviti va rog” de la ProTV, unde a avut un succes neasteptat la public si la critici.

Un turneu plin de evenimente, ce va incepe in Martie 2013, si va trece prin orasele mai mari sau mai mici ale Romaniei.
Presentam in program PIRATII – In cautarea fericirii fara sfarsit,( cu artisti participanti la Romanii Au Talent 2013) un spectacol, unde traditia se imbina cu inovatia, dand viata unei lumi fantastice, unde copii si adultii pot reincepe a visa.

Printre acrobatii aeriene, comedie, decoruri si atmosfere ireale, piratii capitanului Emertuck insotesc spectatorii intr-o calatorie incitanta, in cautarea fericirii fara sfarsit, printr-o lume de splendide animale acvatice, iguane si serpi, porci spinosi si broaste testoase uriase, simpatici pelicani si pinguini, un frumos exemplar dresat, de leu marin, si un amuzant hipopotam pigmeu, pana la infricosatorii crocodili si aligatori.

Se pot admira de asemenea, rechinii vii din Oceanul Pacific si inspaimantatorii pirania rosii din raul amazonian.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Mimi

    April 24, 2013 at 1:40 pm

    Imi puteti spune cat costa un bilet la circ? Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top