Evenimente

Circ Safari @ ERA Shopping Park, 19-30 august

circul-safariIncepand de astazi 19 august si pana pe 30 august, renumitul Circ Safari ii va incanta in fiecare zi pe ieseni cu acrobatii, momente cu clovni si dresura de animale exotice. Cele 16 reprezentatii programate pentru Iasi se vor desfasura in fiecare zi a saptamanii in parcarea ERA Shopping Park. De luni pana vineri, show-urile vor avea loc incepand cu ora 20:00, iar in weekend se vor pune in scena doua reprezentatii, de la ora 17:00 si ora 20:00. Pentru spectacolul din 19 august biletele au un pret promotional de numai 10 lei. Pentru urmatoarele reprezentatii, pretul unui bilet pentru copii va fi de 20 lei, pentru adulti 30 lei, iar la loja de 40 lei.
Cei 30 de circari din Olanda, Austria, Serbia, Ungaria si Romania vor oferi spectatorilor numere de balet aerian si acrobatii periculoase, dar si momente de dresura de hipopotami, lei, girafe, crocodili, serpi uriasi, tarantule, camile si lame. Atractia principala va fi insa showul cu reptile cu Jack Sparrow si piratii din Caraibe. Nu vor lipsi nici clovnii, care ii vor amuza pe toti cei prezenti si le vor oferi surprize si cadouri micilor spectatori. In plus, in pauzele dintre reprezentatii va putea fi vizitata gradina zoologica pe care Circul Safari a adus-o special pentru ieseni.

circul-safari

Circul Safari a fost fondat in anul 1968 de catre Jozsef Nemeth Sr si s-a afirmat de-a lungul timpului ca un promotor al circului complet, ingloband atat numere de magie si acrobatie, cat si momente de dresaj. In prezent, Circul Safari imbina tehnologia moderna cu o varietate de animale, dresori si artisti de circ profesionisti. Jozsef Nemeth este directorul actual al circului si este cea de-a 5-a generatie a familiei sale care stapaneste arta dresajului de animale exotice si pe care o transmite si fiilor sai Jozsef si Arnold. Nici sotia sa, Gina Kraim, nu este straina de artele circului, ea fiind descendenta cunoscutei dinastii de acrobati Picard-Donnert. In prezent, ea este responsabila de latura artistica a spectacolelor si de organizarea reprezentatiilor.

[fblikebutton]

circul-safari2

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: BMW Meets Safari | BMW Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top