Recomandarea muzicala a zilei

Dulce Nina este single-ul de debut al unui nou proiect muzical a doi ieseni

Dulce Nina este single-ul de debut al unui nou proiect muzical ce se va lansa pe piata muzicala din România. Proiectul este alcatuit din doi tineri talentaţi din Iasi Yulis si Alex Maxim. ,, Dulce Nina ” se refera la o fata ,, dulce ” şi inocentă dar cu un şarm aparte pentru bărbaţii ce o întâlnesc şi de-asemenea este o piesa dansantă şi pozitivă.

Cu numele de scena Yulis, Iulian este un tanar DJ din Iasi care a reusit in cinci ani, de cand este implicat in muzica, o performanta in care a ajuns sa fie solicitat de cluburi din strainatate.
Aceste reusite l-au adus pe Iulian in atentia organizatorilor de evenimente, care l-au pus pe Yulis pe aceeasi scena cu multi alti artisti, printre care si Alex Maxim.

Cei doi s-au intalnit la un festival din Iaşi unde Alex a participat in calitate de concurent si Yulis a fost invitat sa mixeze intr-o pauza a concursului. Remarcandu-i timbrul unic si vocea extraordinara a lui Alex, Yulis i-a propus sa faca o colaborare si asa cei doi s-au hotarat sa faca un proiect muzical de viitor.

Alex Maxim, este un tanar talentat in varsta de 19 ani. A inceput sa cante de la varsta de 6 ani, castigand premii la concursuri nationale si chiar internationale, este fost participant X FACTOR, unde a obtinut trei de da cu usurinta in cadrul auditiei cu juriu iar in prezent este student la Conervatorul din Iaşi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top