Concursuri

Personalizeaza-ti laptopul si Toshiba iti ofera altul de ultima generatie

Toshiba Romania organizeaza un concurs foarte interactiv in care te pune sa-ti demonstrezi creativitatea prin personalizarea laptopului propriu, indiferent de bran sau model, nu trebuie decat sa il fotografiezi si sa-l inscrii in concurs.
Cred ca realizati faptul in zilele noastre laptopul face parte din viata noastra, fie ca esti la birou sau acasa, acesta reprezinta un prieten static fara de care nu ai putea face multe lucruri. Avand in vedere toate acestea, el este in acelasi timp si un accesoriu care poate fi mai mult sau mai putin aratos si din acest motiv trebuie sa avem grija de el.

(P) Vezi cele mai bune preturi pentru laptopurile Toshiba

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a participa la concursul organizat de catre Toshiba Romania este sa-ti personalizezi laptopul intr-un mod cat mai original, indiferent de numele producatorului sau modelul acestusia, sa il fotografiezi si astfel ai sansa sa castigi unul din cele 3 laptopuri Toshiba puse la bataie, aveti grija insa pentru ca data limita pentru inscriere este de 28 aprilie, urcati pozele pentru concurs la linkul de langa: Facebook.com/ToshibaRomania – in tabul aplicatiei “Personalizeaza-ti laptopul”.

(P) Vezi cele mai bune preturi pentru laptopurile Toshiba

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top