Stiri

Un nou Record Mondial stabilit de Ansamblul Palas si Iasi: Cea mai mare adunare de oameni imbracati in spiridusii lui Mos Craciun

Pentru al doilea an consecutiv, ansamblul urbanistic Palas a adus Iaşului un nou titlu GUINNESS WORLD RECORDS®. Duminică seara, în Atriumul Palas Mall, 1.073 de persoane costumate în elfi au stabilit un nou record mondial la categoria „Cea mai mare adunare de oameni îmbrăcaţi în spiriduşii lui Moş Crăciun”. Astfel, s-a doborât recordul anterior, deţinut de Ammanford Town Centre din Ammanford, Marea Britanie, unde s-au reunit 762 de spiriduşi, pe 17 noiembrie 2012.

Evenimentul a fost organizat de ansamblul Palas, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi, Liceul „Dimitrie Cantemir” Iaşi, Clubul de Dans „Dance Energy” şi Inspectoratul Școlar Judeţean Iaşi. Palas le mulţumeşte tuturor cadrelor didactice, elevilor şi ieşenilor, care au venit în număr foarte mare, atât pentru a participa la record, cât şi pentru a se bucura de spectacol. După omologare, spiriduşii au surprins numerosul public prezent cu un număr de dans jucăuş.

Recordul mondial a fost omologat de Claire Burgess, reprezentantul oficial al GUINNESS WORLD RECORDS®, Iaşul deţinând un nou titlu care îi aduce notorietate la nivel internaţional. Cel mai mic participant la record a fost David, un bebeluş de numai patru luni, costumat în elf.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top