Stiri

Primul showroom Digi deschis de RCS&RDS la Iasi! Vezi unde se afla!

Primul showroom Digi deschis de RCS&RDS la Iasi! Vezi unde se afla!RCS & RDS a deschis, luni, 9 februarie 2015, primul sau magazin din IASI sub brandul Digi, facand acelasi lucru la nivel national si in Bucuresti, Oradea, Constanța, Galati, Cluj, Timisoara, Targu Jiu, Pitesti, Craiova, Targu Mures, Arad, Sibiu si Brasov. Showroom-ul din Capitala Moldovei si este situat pe strada Anastasie Panu nr. 27, bloc Moldova sub un nou concept inovator cel putin pentru compania RCS&RDS.

Acest magazin face parte din procesul de tranzitie a produselor si serviciilor companiei RCS&RDS catre brandul Digi. Schimbarea aduce un nou nivel de interactiune cu clientii, astfel serviciile companiei se ridica atat vizual cat si informational la nivelul concurentei de pe piata si anume Orange, Vodafone Telekom.

Magazinul Digi, situat pe strada Anastasie Panu, bloc Moldova are o suprafata de 170 de metri patrati si este impartit in mai multe sone: zona de consiliere si vanzare servicii si produse Digi pentru acasa, zona de consiliere si vanzare Digi Mobil, loc in care clientii au acces la gama de echipamente si telefoane mobile dar si zona pentru plati a facturilor. Compania urmeaza a moderniza si celelalte puncte de lucru transformandu-le in showroom-uri moderne ce vor respecta noul concept impus de companie in toata tara.

Primul showroom Digi deschis de RCS&RDS la Iasi! Vezi unde se afla!

Programul magazinului Digi este de luni pana vineri, in intervalul 09:00 – 18:00 si sambata, de la 09:00 – 13:00.

Primul showroom Digi deschis de RCS&RDS la Iasi! Vezi unde se afla!

Sursa Foto 1 si 2

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Sorin Z

    February 11, 2015 at 4:35 pm

    Nu cumva sa faca program dupa ora 18.00… Daca tot spun ca vor sa faca fata concurentei, ar trebui sa extinda programul pentru relatii cu publicul, in special datorita faptului ca Digi/RDS iubesc la nebunie hartiile si pentru orice maruntis schimbat trebuie sa completezi si semnezi o tona de hartii. Datorita programului de lucru, este dificil sa ajung intre 9.00 – 18.00 si nu cred ca sunt singurul in situatia asta; ramane sambata, cand numai chef de plimbare pentru semnat hartii n-ai :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top