Stiri

Paradiz – pentru orice fata, un studio de vis!

Paradiz -  pentru orice fata, un studio de vis!Fiecare fata e diferita de cealalta. Fiecare studio de videochat este diferit de celelalte. Studioul de videochat Iasi Paradiz se diferentiaza prin Supercastiguri Supercorecte. Am construit un studio special pentru fetele care vor sa se simta rasfatate si apreciate la locul de munca, in care au siguranta ca vor fi mereu tratate corect si cu intelegere. Aici, inca din prima zi spunem stop stresului, singura noastra grija fiind aceea de a gasi cat mai multe motive ca fetele sa exprime ,,Supercute!”.

paradiz-logo

La Paradiz venim in intampinarea fetelor care-si doresc mai mult decat castiguri substantiale, oferindu-le un loc in munca in care sunt libere sa se exprime asa cum doresc, in care sunt tratate cu tot respectful cuvenit si sunt indrumate sa se dezvolte.

Pentru ca tu sa te simti rasfatata, ai acces nelimitat la sauna si solar, sedinte foto profesionale, consiliere vestimentara si psihologica, training si cursuri de engleza si franceza, totul gratuit. Mai mult, nu trebuie sa-ti faci probleme privind legalitatea in acte. Lucram doar cu carte de munca si esti libera sa alegi cat doresti sa lucrezi alaturi de noi. La Paradiz, nu ai o perioada de colaborare impusa. Lucrezi cat vrei, renunti atunci cand doresti!

Beautiful woman with closed eyes

De asemenea, ai acces la masaj, te poti relaxa in clubul nostru privat, deoarece ai o ora pauza in decursul fiecarei ture de lucru. Programul ti-l stabilesti tu, avand posibilitatea de a lucra in 3 ture (dimineata, dupa-amiaza si seara). Tura de lucru dureaza doar 6 ore, restul le poti petrece la shopping cu prietenele!
Si pentru ca aici toate fetele merita sa se simta ca-n Paradiz, premiem fetele cele mai serioase si corecte. Astfel, o data la 3 luni oferim bijuterii cu diamante cadou! Iar pentru ca vara este prea frumoasa ca sa o petrecem in casa, organizam excursii la mare, iesiri la piscina si picnicuri in aer liber. Inghetata, frappe-ul si distractia sunt din partea casei! Tot ce trebuie sa ai la tine sunt zambetul si voia buna. Daca vrei sa te rasfeti si tu ca-n Paradiz, te asteptam sa discutam la o cafeluta la sediul nostru! Paradiz este deschis pentru toate fetele care doresc sa-si acorde sansa la o viata mai buna.

Programeaza un interviu de angajare la o Supercafea si nu vei regret!

paradiz2

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top