Stiri

La Iasi Orange ofera cel mai rapid internet mobil

jean_francois_fallacher2Orasul Iasi este pozitionat in topul prioritatilor celor de la Orange Romania si din acest motiv, noul CEO al companiei, Jean Francois Fallacher a anuntat faptul ca la Iasi, clientii Orange beneficiaza de cele mai mari viteze de internet din Romania.
Intr-o conferinta de presa organizata zilele trecute s-a anuntat ca la Iasi clientii Orange se pot bucura de internet mobil cu viteza de 42,3 Mbps.
95,6% din populatia orasului Iasi beneficiaza acum de internet mobil 3G cu viteze de pana la 14,4 Mbps.

“In acest an, Orange a investit masiv in Moldova pentru a oferi o experienta digitala imbunatatita si mobilitate. Reteaua Orange a trecut la conexiuni 3G cu viteze de pina la 14,4 Mbps in intreaga zona, 4 orase beneficiaza de 21,6 Mbps, iar in judetul Iasi am implementat viteze de pina la 43,2 Mbps. Investitiile in aceasta zona vor continua intr-un ritm la fel de sustinut ca si pina acum pentru a satisface cererile clientilor de internet mobil si noi servicii de telecomunicatii”, a declarat Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania.

Desi in Romania, RDS&RCS ofera internet wi-fi gratuit in unele zone, Orange nu va merge pe aceasi metoda si in Iasi precum a facut-o la Bucuresti in statiile de metrou.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: La Iasi Orange ofera cel mai rapid internet mobil | Iasi 4u | Gaseste.info

  2. iasivezi.com

    December 14, 2011 at 3:16 pm

    ieri m-am intalnit cu Fallacher, a venit in vizita la mine la servici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top