Stiri

Cartile sunt mai ieftine in online decat in librarii

Cartile sunt mai ieftine in online decat in librariiIn ultimii ani se citeste din ce in ce mai des, candva afacerile cu carti mergeau de minune dar acum lucrurile s-au schimbat din pacate. Acum ceva ani in urma s-a promovat foarte mult o campanie ce zicea ca e “sexy sa citesti” si ca “inteligenta este sexy”, o campanie ce a rasunat mult si bine. Desi sunt multe librarii dar si magazine online ce ofera carti la preturi foarte bune, cei de la iuppy.ro au reusit sa faca din nou comertul cu carti sa fie la mare cautare.

Multa lume a inceput acum sa citeasca carti axate pe domeniul de activitate, la capitolul carti de design oferta este foarte bogata. Multe carti din care poti invata sau sa iti maresti cunostintele oricand. Ca sa devii specialist intr-un domeniu, nu sunt suficiente doar diplomele, cunostintele ce sunt dobandite citind multe despre domeniul respectiv, astfel specialistii vor deveni cu adevarat buni in ceea ce fac. Multi au invatat faptul ca afland experientele profesionistilor care le-au transpus in cuvinte ce se regasesc in carti.

Cartile sunt mai ieftine in online decat in librarii

Cei de la iuppy.ro pun la dispozitie cele mai noi titluri din domeniul designului la preturi decente, o librarie online din care, daca iubesti cartile, poti gasi aproape orice, mai ales ca stocul lor a ajuns la peste 10.000 de publicatii, ceea ce nu-i rau deloc.

Cadourile ce constau in carti inca mai merg si uneori oamenii isi petrec timpul liber citind, cum altii se relaxeaza mergand la pescuit sau plimbandu-se cu bicicleta, asa si unii prefera sa mearga la piscina si sa sciteasca o carte buna avand aproape un pahar de vin.

Desi traim intr-o era a tehnologiei, copiilor le este mai util sa citeasca o carte decat sa utilizeze calculatoarele personale jucand tot felul de jocuri care de cele mai multe ori le distrug sanatatea si vederea. Citind carti de la varste fragede, se dezvolta imaginatia si astfel apar pasiunile ce tin ani la randul. Educatia si cultura se face citind carti, la fel se creaza si caracterul si personalitatea unui om.

Cumparaturile online de carti au crescut de la an la an, iar vizitele in librarii au crescut si ele si asta pentru ca este din nou la moda lucrul asta.

Lumea a uitat sa isi mai petreaca timpul liber citind, acum toti sunt conectati la fluxul de informatie si isi consuma timpul informandu-se prin retelele de socializare. Acum facebook tine loc de petrecere a timpului liber, inainte lumea se lauda cu numarul de carti citite si se zbatea din toate puterile sa puna mana pe cartile abia aparute, un om educat insemna sa fie un om citit, fiecare avea pasiuni catre anumiti autori sau anumite stiluri, dar acum in era tehnologiei lucrurile astea s-au pierdut.

Cu ceva ani buni in urma, lumea in concedii pleca luandu-si doua carti printre bagaje si asta pentru nevoia si dorinta de relaxare, acum tinerii si nu doar ei pleaca in vacata cu laptopuri, tablete si telefoanele inteligente. O vacanta in care toti prietenii sa vada cat de mult te distrezi inseamna o vacanta reusita, dar asta nu inseamna ca este si linistita. In zilele noastre oamenii se intorc mult mai obositi din vacante pe cand in vremurile trecute, oamenii se intorceau din concedii cu forte proaspete si cu mintea odihnita.

Voi cand ati citit ultima carte?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top