Stiri

Prima lansare a noului Opel Astra din țară a avut loc joi seară la Iași, în showroom-ul Ande Motors

Prima lansare a noului Opel Astra din țară a avut loc joi seară la Iași, în showroom-ul Ande MotorsSeara de joi, 19 noiembrie 2015, a fost complimentată la Iași cu prilejul de a găzdui prima lansare din țară a noului model Opel Astra K. Ande Motors a fost primul dealer din România care a prezentat modelul premiat la nivel național și internațional, mașina-vedetă a anului 2015, în fața unui public local de prieteni și admiratori ai mărcii Opel. Ora 19.00 i-a găsit pe invitați pășind pe covorul roșu, unde au fost surprinși de regia neașteptată a organizatorilor: sub lumina rece a reflectoarelor și blitzurilor, printre reporteri și paparazzi insistenți, musafirii au fost conduși spre intrare de agenți de ordine eleganți, așa cum stă bine unor adevărate VIP-uri. Totul pentru a sublinia conceptul unei seri dedicate luxului și gustului pentru calitate, fapt ce a convins în procent de 100% invitații să intre în spațiul de eveniment cu zâmbetul pe buze.

Iașul a fost primul oraș din țară care a lansat pe piața locală modelul-vedetă Opel, vehiculul fiind unul dintre cele mai așteptate fenomene auto ale sfârșitului de an. Întregul glob laudă în prezent noul Astra, mașina care provoacă segmentul premium prin extraordinarele sale atribute, unele în premieră absolută.

Poziționarea atentă a mașinii ca automobil cu echipări de lux a fost îmbrățișată de organizatorii lansării, care au creat cadrul perfect pentru ca invitații să se simtă adevărate VIP-uri, martori privilegiați ai unui eveniment cu totul special: dezvăluirea pentru prima dată la Iași a unei mașini care a fost premiată cu „Volanul de Aur” european („Oscarul” domeniului auto), „Volanul de Aur” românesc, Mașina Lunii în România și SAFETYBEST 2015. Mai mult, noul Opel Astra face obiectul a numeroase nominalizări care se pot concretiza în noi și noi premii, la finalul anului 2015 sau pe parcursul lui 2016.

opel-1195

După o primire dominată de paparazzi și ziariști insistenți pe covorul roșu, după eforturi depuse de usherii eleganți ai evenimentului de a proteja participanții de întrebări și blitzuri indiscrete, interiorul showroom-ului Ande Motors surprindea prin accesorii integrate creativ în decor (peste 100 de umbrele), culoare și non-culoare, arome și delicatese (meniu gourmet construit pe „insule” dedicate diverselor gusturi), totul făcut să sublinieze titlul evenimentului: ”Enjoy the luxury taste”.

opel-1166

Prin cuvintele convingătoare ale gazdelor și prin imagini mai mult decât sugestive, noul Astra și-a dezvăluit treptat atuurile, acele îmbunătățiri revoluționare care îl transformă într-o revelație:

Iluminarea inteligentă cu matrice cu LED-uri IntelliLux LED® – noua generaţie de sisteme de iluminare inovatoare cu matrice completă cu LED-uri permite conducerea cu fază lungă, fără orbire, în afara localităţilor, şi va fi disponibilă în premieră în clasa compactă, în cadrul modelului Astra. Compus din segmente de 16 LED-uri – opt pe fiecare parte a autovehiculului – noul sistem cu matrice cu LED-uri adaptează automat şi în permanență lungimea şi distribuţia fasciculului luminos la fiecare situaţie din trafic;

Scaunele ergonomice testate şi certificate de AGR (”Campania pentru un spate sănătos”) –scaunele noului Astra sunt prevăzute cu funcţii suplimentare de confort, printre care și masaj, pot fi reglate în 18 direcţii pentru şofer, dispun de ventilaţie şi reglaje pentru suportul lateral – o combinaţie unică în clasa compactă. În plus, și pasagerii din spate se pot aştepta la mai mult confort ca înainte: în afară de spaţiul suplimentar pentru picioare, cele două scaune laterale din spate sunt disponibile și cu opțiunea de încălzire.

Opel OnStar – sistemul de asistență de service şi conectivitate din dotarea mașinii este un înger păzitor timp de 365 de zile pe an şi este disponibil prin simpla apăsare a unui buton. Dacă se declanşează un airbag, Opel OnStar va fi alertat automat şi va contacta serviciile de urgenţă. În plus, OnStar transformă noul Astra într-un hotspot Wi-Fi 4G LTE mobil, la care pot fi conectate simultan până la şapte dispozitive, de la tablete la smartphone-uri.

Designul noului Astra demonstrează clar că esența autovehiculului este eficiența. Evoluția filozofiei de design Opel, „Măiestria sculpturală întâlnește precizia germană”, a făcut ca noul Astra să aibă o înfățișare mai ușoară, mai atletică. Conceptul vizionar Monza a fost încă o dată sursa de inspirație. Eficiența pură este exprimată în interpretarea suplă și atletică a formelor sculpturale tipice Opel. Spațiul generos de la interiorul Monza este, de asemenea, o caracteristică a noului Astra, ocupanții putându-se bucura de spațiu suplimentar pentru picioare și cap, în ciuda faptului că autovehiculul este mai mic decât predecesorul său.

Calitate, calitate, calitate – eficiența extraordinară propusă de noul Astra nu este legată doar de tehnologiile inovatoare privind trenul de rulare. Datorită metodelor ultramoderne de producție și materialelor folosite, nivelul de calitate este excelent – aspecte care au impact pozitiv asupra costului total de proprietate, criteriu cu privire la care noul Astra stabilește standardele în clasa sa.

opel-1190

La evenimentul de lansare de la Iași, noul Astra a fost dezvăluit privirilor în mod atipic: ascunsă inițial sub o mare de umbrele negre, mașina a fost scoasă la lumină de către toți participanții la eveniment, musafiri și gazde deopotrivă, cu toții împărtășind emoția specială a momentului. Apoi, timp de aproape o oră, noul Astra le-a răspuns curioșilor la întrebări, a lăsat fanii Opel să îi descopere secretele vizibile sau invizibile, de la exterior sau de la interior, a demonstrat că este cu adevărat o mașină a viitorului și, cu siguranță, a tulburat somnul multor invitați. Și a intrat liniștită și maiestuoasă pe lista lor de dorințe și de cumpărături în viitorul apropiat, așa cum e firesc pentru o mașină-vedetă, special făcută pentru a fi apreciată, iubită, dorită.

Ande Motors face parte din divizia auto a grupului Tester, înglobând în acest moment reprezentanța Opel Iași și parcul de mașini rulate Autoviva. După mai puțin de doi ani de la preluarea brandului german, Ande Motors a ajuns pe un onorabil loc II în rețeaua dealerilor Opel din afara Bucureștiului, ca cifră de vânzări, acest rezultat deosebit fiind dovada unei munci făcute cu pasiune și pricepere, în care grija pentru client este prioritatea absolută.

Lansarea noului Opel Astra la Iași pentru publicul larg face parte din seria evenimentelor și ofertelor speciale prin care grupul Tester marchează în luna noiembrie 22 de ani de activitate.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top