Stiri

Restaurant TAGO – Un nou restaurant in centrul orasului

Restaurant TAGO - Un nou restaurant in centrul orasuluiRestaurant TAGO – pizza, pasta, grill este un local din Iasi deschis de cateva zile in fosta “Cofetarie Opera” (de pe Strada I.C. Bratianu nr. 36). Este locatia ideala pentru un pranz, o cina sau pentru celebrarea unui eveniment special alaturi de prieteni si familie.
Inca de la primul pas in restaurant, esti surprins de interiorul modern, luminos, atmosfera calda, boema si cocheta – amenajat complet cu mult bun gust.

Locatia are o capacitate de aproximativ 100 persoane, cu spatiu atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori si ceea ce-l face deosebit, e ca are spatiu de joaca pentru copii, transformandu-l intr-un restaurant in care poti merge cu intreaga familie fara sa fii preocupat de plictiseala celor mici.

Restaurant TAGO - pizza pasta grill

Restaurant TAGO - pizza pasta grill

In plus, nu ne putem plange in Iasi ca nu sunt localuri in care poti sa iei o masa gatita bine si gustoasa, dar daca te gandesti si la aspectul financiar, nu ai prea multe variante. TAGO est special conceput sa iti ofere preparate delicioase la preturi rezonabile.

Situat langa Centrul Vechi al orasului Iasi, la 5 minute de Palas Mall, te asteapta sa intri in incursiunea unei mari varietati de gusturi si combinatii ale bucatariei europene.

Restaurant TAGO - pizza pasta grill

Pentru ca o masa buna merge cu un vin bun, nu uita sa iti alegi vinurile pe masura. Pentru ca vrem sa venim in sprijinul incepatorilor, regula simplificata e urmatoarea: vinurile albe merg cu carnea alba precum peste si carne de pui sau cu fructe de mare, iar vinul rosu cu carne rosie de vita sau porc sau mancaruri mai grele.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Mananci la Restaurant Tago si ajungi pe Coasta de Azur | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top