Stiri

FoodCorner – mai mult despre mâncarea din Iasi!

Trebuie sa recunoastem ca iesenilor le place sa iasa in oras si sa ia masa alaturi de prieteni si indiferentd aca vorbim de pranzul de la job unde de cele mai multe ori se face o comanda sau cand vine vorba de weekenduri. Daca iubesti mancarea si te=ai saturat de aceleasi restaurante din Iasi atunci trebuie sa afli de site-ul FoodCorner.ro.

Oricat de mult ti-ai dori sa mananci la restaurantul preferat uneori ai nevoie si de o schimbare. Dar ce te faci cand afli de un restaurant nou si esti genul de om caruia ii place sa mearga la sigur? Pe FoodCorner.ro afli tot ce tine de mancare si de restaurantele noi din orasul Iasi. Rolul acestui site este de a te informa cu privire la mancarea si restaurantele din orasul Iasi. Descrie restaurantele si ce poti manca la fiecare dintre acestea.

Ți-e foame și nu știi unde să mănânci sau de unde să comanzi?
Iubești mâncarea bună și vrei să fii la curent cu ultimele apariții în materie de restaurante?
Cauți restaurante pe care încă nu le-ai vizitat dar ar merita?
Niciodată nu găsești locația potrivită când vrei să ieși?

Daca esti proprietar de restaurant din Iasi atunci arunca un ochi pe site-ul celor de la foodcorner.ro si daca ai nevoie de un refresh si vrei ca lumea sa afle ce minunatii culinare faci si sa te afli pe harta restaurantelor din Iasi, atunci intra la ei pe site si te inscrie acolo pentru ca astfel clientii vor afla de tine.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top