Stiri

Vino sa savurezi clatitele americane Panck’s in Iulius Mall Iasi!

Gurmanzii și pofticioșii sunt invitați să încerce gustul clătitelor americane de la cea mai recentă locație din food court-ul Iulius Mall Iași: Panck’s. Clienții care își doresc să iasă din rutina meselor zilnice și să aibă parte de o experiență culinară unică în Iași sunt așteptați la etajul 2 al centrului comercial.

Propunerile Panck’s reunesc atât feluri principale de mâncare, cum ar fi burgeri apetisanți, wrap-uri și sandwich-uri cu pui prăjit în fața clienților, cât și deserturi cu diferite tipuri de ciocolată. Preparatele Panck’s surprind prin prospețime, aspect și înlocuirea clasicelor chifle sau tortillas cu autentica clătită americană. Opțiunile sunt variate, produsele cu legume și fructe proaspete, pline de culoare și savoare, pot fi alegerea light, în timp ce clătitele cu sirop de arțar și ciocolată belgiană astâmpără pofta de dulce.

La Panck’s, toate ingredientele folosite sunt fresh, naturale și de calitate, pentru ca rezultatul final să îi satisfacă chiar și pe cei mai pretențioși. Prețurile sunt prietenoase, iar clienții pot opta și pentru meniuri la ofertă promoțională. Panck’s propune Pancakes Millionaire, Panck’s Burger sau Panck’s Chicken cu cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare, pentru mese apetisante.

Panck’s a apărut din dorința de a crea ceva cu totul nou și aparte, produse unice prin aspect, ingrediente și mod de preparare. Clătitele americane sunt reinventate într-o simfonie de gusturi și culori, potrivite pentru toți iubitorii de mâncăruri delicioase.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top