Stiri

Eat&Go redeschide cele trei locații din Iași

Începand cu data de 18 mai 2020, toate locațiile Eat&Go, situate în zona Sf. Lazăr, Bucșinescu și Tomești, își vor relua activitatea într-o formă adaptată vremurilor actuale, menită să ofere siguranță atât clienților care le trec pragul, cât și angajaților care îi servesc zi de zi.

Dacă îți era dor de preparatele proaspete și gustoase, la prețuri prietenoase, începând de luni, 18 mai, acestea vor putea fi savurate în regim „to go”. Bunătățile pot fi comadate telefonic sau ridicate direct din locațiile Eat&Go.

Ce spui de o ciorbă de pui aburindă ca la mama acasă? Dar de un meniu personalizat cu ce vrei tu? Ai o mulțime de propuneri delicioase, pe care să le combini cum vrei tu, pentru o experiență culinară completă, la prețul de doar 16 lei. Vezi meniul de la Eat&Go online aici.

Trebuie să știi că la Eat&Go, doar ingredientele proaspete și calitative ajung în bucătărie, pentru ca rezultatul final să fie întotdeauna desăvârșit. Diversitatea aromelor și texturilor, posibilitatea de a-ți crea meniul după pofte și prețurile atractive motivele pentru care ești invitat să încerci preparatele Eat&Go.

Partea de igienă a reprezentat mereu o prioritate pentru angajații Eat&Go, iar în această perioadă sunt luate măsuri suplimentare, pentru a mări gradul de siguranță în care echipa își desfășoară activitatea, dar și pentru a oferi o experiență placută și sigură clienților. Deși purtatul manușilor este o practică obișnuită pentru angajați în aceste locații, această măsură va fi suplimentată de obligativitatea purtării de maști și viziere pe tot parcursul programului. De asemenea, se va efectua dezinfectarea intensă a suprafețelor cu care intră în contact clienții și echipele de delivery.

Pentru ca gradul de succes al măsurilor impuse angajaților să fie cât mai ridicat, echipa de management vine în întâmpinarea clienților cu câteva reguli menite să susțină efortul tuturor cetățenilor din ultima perioadă de a combate COVID-19, precum:

  • Limitarea unui numar de maximum 5 persoane în incinta locațiilor;
  • Purtarea maștilor în incinta locațiilor;
  • Curățarea încălțămintei de exterior utilizând covorașele cu soluție dezinfectantă de la intrări;
  • Utilizarea soluțiilor dezinfectante pentru mâini înainte de a intra în contact cu personalul angajat;
  • Păstrarea distanței de 2 m între clienți prin respectarea marcajelor din incinta locațiilor.

Echipa Eat&Go este convinsă de importanța respectării tuturor măsurilor de combatere a riscului epidemiologic și că o implementare responsabilă de ambele părți va duce la o bună desfășurare a activității, după recomandările dispuse de autoritățile abilitate.

Intreaga echipă este pregătită să încingă plitele și să-ți livreze meniuri pline de savoare. Ce spui, te-ai hotărât ce comanzi?

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top