Stiri

Cumparaturi de casa noua

Cumparaturi de casa noua

In ultimii ani la Iasi au crescut cererile de apartamente atat la chirie cat si ca achizitii si asta datorita programului “Prima Casa”, dar si pentru ca piata de IT s-a dezvoltat atat de mult incat multi tineri s-au angajat si prefera sa plateasca rate la banca pentru un apartament decat sa plateasca chirie.

Daca este sa privim din punct de vedere economic situatia din Iasi, rata somajului a scazut si a crescut salariul mediu pe economie. Lucru care a trezit interesul dezvoltatorilor de blocuri de locuinte si astfel s-a ajuns ca peste noapte sa apara blocuri peste blocuri, unele situate central altele la periferie dar si la marginea orasului, acestea din urma fiind din ce in ce mai cautate.

Dincolo de aceste cresteri trebuie sa luam in calcul ca a crescut si oferta magazinelor de materiale de constructii dar si al aparatelor electrocasnice si aici vorbim despre tot ce inseamna aparatura de care nu ne putem lipsi: aragazuri, frigidere, mai nou vorbim si despre frigidere side by side care sunt la foarte mare cautare, dar si fiare de calcat, masini de spalat, cuptoare cu microunde, televizoare, hote mai ales pentru ca majoritatea tinerilor aleg apartamentele de tip “open space” si multe altele de care nu ne putem lipsi. Ofertele magazinelor sunt foarte complexe si de asta va invitam sa aruncati un ochi pe http://www.redushop.ro pentru promotii spectaculoase.

Cumparaturi de casa noua

Tinerii din ziua de astazi prefera sa-si digitalizeze apartamentele, dezvoltatorii de locuinte ofera infrastructura pusa la punct astfel incat nu mai exista fire prin casa si li se ofera posibilitatea de a alege ce operator de internet sau telefonie preferata fara sa aiba deranj in locuinte. Sunt dezvoltatori care ofera posibilitatea clientilor sa aiba interfon video, aplicatii prin care sa poata controla energia electrica, centralele de apartament, prizele si tot ce reprezinta consumatori. Detalii care conteaza foarte mult mai ales la principala piata din Iasi, adica la domeniul de IT, dar si la orice tanar pasionat de tehnologie, dar cine nu este pasionat de tehnlologie in ziua de astazi?

Cumparaturi de casa noua

Anul acesta a fost unul in care s-au modificat foarte multe detalii in ceea ce inseamna imprumuturile bancare pentru domeniul imobiliarelor dar lucrurile isi revin usor usor si par a se indrepta spre directia cea buna, directia potrivita pentru tinerii care isi intemeiaza o familie si doresc un loc aparte pe care sa si-l faca precum doresc.

Diferenta dintre o chirie si un apartament propriu este imensa, in primul rand vine vorba de amenajare si investitii, un proprietar de exemplu nu poate fi de acord cu preferintele voastre in ceea ce tine de decoratiuni si investitii, lucruri care par poate ieftine dar cand se aduna sunt greu de mutat si de multe ori se renunta la ele, iar asta reprezinta bani pierduti.

Desi in Statele Unite ale Americii si in tarile civilizate din Europa majoritatea oamenilor stau o viata intreaga in chirie, parca este mai comod si mai bine sa ai un loc al tau pe care sa-l lasi in urma ta si care sa ti-l amenajezi asa cum sufletul tau doreste, un camin care sa reprezinte amintiri.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top