Stiri

Claxnet oferă electronice de consum de cea mai bună calitate

Brandul românesc de electronice de consum CLAXNET a lansat primul produs în anul 2020, în luna mai, iar până în acest moment au reușit să scoată pe piață un număr de 10 produse. Chiar dacă industria electronicelor de consum este una aglomerată și cuprinde nume importante și recunoscute la nivel internațional, CLAXNET a îndrăznit să concurenze cu aceștia oferind produse cu un raport calitate-preț excelent. Acestia s-au dezvoltat rapid multumita inovatiilor aduse pe piata, acum sunt prezenti in 4 tari.

Care sunt produsele electronice care-ți fac viața mai ușoară?

Căștile Bluetooth, adaptoarele pentru încărcătoare, căștile wireless cu power bank și mousepadul cu încărcător wireless sunt doar câteva dintre produsele care pot fi achiziționate de pe site-ul brand-ului românesc. Aceste electronice de consum îți pot face viața mai ușoară încă de la primele utilizări. Spre deosebire de giganții din piață care oferă produse similare, prețurile pe care CLAXNET se bazează sunt mult mai avantajose și ușor de atins chiar și de iubitorii de tehnologie cu un buget mai limitat.

Este important de menționat faptul că fiecare produs este de calitate superioară și atinge o gamă largă de activități la care pot da un plus de ajutor. De asemnea, CLAXNET produce produse care se incadreaza si in categoria frumusete si sanatate. În acest sens amintim periuța de dinți electrică și rezerverele specifice acestora, ideale pentru igiena orală și o dantură fără pete. Probabil cel mai interesant produs este un purificator de aer cu anioni. Acesta este un produs nou pe piata din Romania avand multe beneficii pentru santate.

De ce să alegi CLAXNET pentru electronice de consum?

Pe lângă faptul că brandul este unul românesc și prin achiziționarea produselor participăm la dezvoltarea unui astfel de concept autohton, trebuie să menționăm și de calitatea acestora și pasiunea pentru tehnologie a echipei din spatele tuturor produselor.

Micile electronice de consum sunt ușor de utilizat, intuitive, au un design modern și-ți pot depăși așteptările încă de la primele utilizări. Fiecare alegere îți poate oferi un plus de confort și mai mult timp liber.

Feedback-ul este foarte important pentru această companie românească, iar reprezentanții CLAXNET își încurajează clienții să lase recenzii fiecărui produs utilizat tocmai pentru că-și doresc să crească de la un an la altul.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top