Stiri

Vrei să îți modernizezi bucătăria și nu știi de unde să începi? Iată 4 schimbări simple care să o transforme complet

Bucătăria este un spațiu extrem de important în orice casă, iar renovarea sa poate ajunge să fie destul de costisitoare. De aceea, pentru a o moderniza regulat, astfel încât să existe acea atmosferă primitoare mereu în casă, este nevoie de câteva schimbări simple. Acestea au legătură cu piesele centrale ale bucătăriei care, odată schimbate, transformă complet atmosfera din încăpere. Tu știi care sunt aceste piese?

Iată cele 4 schimbări ușor de făcut pentru a-ți moderniza bucătăria!

  1.   Mânerele dulapurilor

Acest aspect poate părea unul infim, însă diferența produsă prin schimbarea mânerelor dulapurilor de bucătărie este imensă. Atmosfera întregii bucătărie poate fi transformată astfel. Așadar, dacă optezi pentru o atmosferă mai rustică, alege mânere de lemn, preferabil o culoare mai închisă. Dacă îți place estetica luxuriantă, alege mânere aurii, care să ducă cu gândul la un palat. Ia în considerare culoarea dulapurilor atunci când alegi mânerele, dar și faptul că trebuie să fie practice și ușor de curățat.

  1.   Frigiderul

O piesă centrală a bucătăriei, care atrage mereu atenția, este frigiderul. Astfel, acesta trebuie să arate modern, să se potrivească cu fluiditatea camerei și să fie și practic. Dacă nu știi cum să îl integrezi, caută combine frigorifice care să aibă un aspect futurist, dar și mult spațiu de depozitare în interior, astfel încât să eviți înghesuirea produselor în bucătăria ta. La altex.ro poți găsi o gamă variată de combine frigorifice de la producători de top, fiecare cu o tehnologie avansată. Unele au și funcția de prevenire a mirosurilor neplăcute, acest factor fiind esențial pentru o bucătărie modernă, fiind nevoie să miroasă mereu a proaspăt.

  1.   Lumini

O schimbare care este la îndemâna oricui și care are un efect instant asupra spațiului din casa ta este legată de lumină. Bineînțeles, lumina naturală este cea mai indicată pentru o atmosferă de dorit în bucătăria ta, însă și lustrele sunt la fel de importante. Alege o lustră care să permită o distanță de 2 metri până la podea, pentru a te asigura că nu pare prea îngrămădită. De asemenea, acestea trebuie să dea o lumină caldă, care să nu obosească ochii celor ce petrec timp în bucătărie. Un ultim aspect este forma acestora, care trebuie să fie ușor de curățat și foarte versatil, pentru a se integra în bucătăria deja mobilată.

Astfel, dacă te-ai plictisit de bucătăria ta, nu este nevoie să o renovezi de la zero pentru un aspect mai modern, ci doar să pui în practică schimbările de mai sus. Personalizează aceste recomandări după preferințele tale personale, astfel încât să îți facă plăcere să gătești și să petreci timp cu familia ta în bucătăria ta. Nu uita să ții cont și de funcționalitate, nu numai de aspectul produselor pe care le cumperi pentru acest spațiu, căci este vorba de o încăpere destinată multor activități practice. De aceea, ai grijă la alegerile tale, întrucât transformarea trebuie să îți ușureze viața, nu să o îngreuneze.

Sursa foto: pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top