Stiri

Pizza HUT s-a mutat de la Moldova Center la Palas Mall

Pizza HUT se muta de la Moldova Center la Palas MallDe curând, Pizza Hut a inaugurat un restaurant în Palas, propunând delicioasele preparate care au cucerit întreaga lume. Situată la parterul galeriei Palas Mall, noua locație permite accesul clienților atât din mall, cât și din parc.
Pizza Hut din Palas Mall este singurul restaurant din Iași al lanțului internațional, clienții putând savura aici deliciile care au făcut înconjurul mapamondului. Pasionații de mâncare cu specific american se pot delecta cu peste 20 de sortimente de pizza, cu dimensiuni și tipuri de blaturi care acoperă preferințele întregii familii.

Mai mult, pofticioșii își pot alege ingredientele pe care și le doresc, pentru a le fi pregătite preparate personalizate.

Meniul Pizza Hut include și paste, supe cremă, salate, nachos, ciuperci umplute, frigărui de pui sau de berbecuț, aripioare condimentate și multe alte feluri de mâncare apetisante. Și pentru că întotdeauna o masă copioasă are nevoie de un desert pe măsură, la Pizza Hut, clienții vor găsi profiterol, brownie, prăjituri și înghețată. Nici copiii nu au fost neglijați, pentru ei fiind pregătite meniuri speciale, care să le răsfețe toate poftele.

Pizza HUT se muta de la Moldova Center la Palas Mall

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994, iar în prezent deţine zece restaurante în Bucureşti, două în Cluj-Napoca şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Timişoara, Brașov și Oradea. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

Pizza HUT se muta de la Moldova Center la Palas Mall

Pizza HUT se muta de la Moldova Center la Palas Mall

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top