Stiri

SEO aduce clienti si vizibilitate firmei tale

SEO aduce clienti si vizibilitate firmei taleOrice firma indiferent de domeniul de activitate are in zilele noastre un website online, multi dintre administratorii acestor societati comerciale stiu ca o pozitionare buna in motorul de cautare Google poate aduce firmei lead-uri si din acest motiv se apeleaza intens la specialistii SEO. Poti apela la specialistii SEO oricand si de oriunde, poti lucra cu tot felul de oameni care se ocupa de teraba asta din toate colturile tarii, adica poti oricand apela la o agentie web design Cluj, Iasi, Bucuresti, Timisoara si asa mai departe, lucrurile astea se pot face de oriunde.

Domeniu de Search Optimization este unul foarte complex iar Google apeleaza la tot felul de smecherii pentru a face aceasta batalie in rezultate sa fie cat mai ampla si competitiva. Dar orice investitie in SEO aduce beneficii companiei tale, vizibilitate, leaduri, colaborari si parteneriate si multe altele. Ca sa intelegi lucrurile mai simplu, aici gasesti un ghid SEO pentru incepatori care sa te faca sa intelegi rolul acestui instrument de lucru.

Unul din cele mai simple si utile tool-uri pentru SEO este link buildingul, astfel trebuie sa stii faptul ca numarul de linkuri si siteuri care fac trimitere catre domeniul tau este foarte important dar mai conteaza si nivelul de incredere pe care il au aceste siteuri dar si care sunt cuvintele cheie pentru care apar rezultatele de cautare.

Linkurile astea de trimitere trebuie sa se imparta in doua categorii, unul din linkuri trebuie sa aia trimitere catre domeniul siteului, adica mai pe scurt catre prima pagina a siteului si un al doilea link tot timpul care sa aiba trimitere catre una din paginile siteului. Google analizeaza asta si este foarte atent la astfel de detalii mai ales cand vine vorba sa te urce in pagina la rezultatele gasite.

Modalitatile de promovare sunt foarte complexe si din acest motiv daca nu esti specializat pe asemenea domeniu cel mai recomandat este sa cauti recomandari si sa nu fii zgarcit la bani pentru ca daca ajungi in top 3 rezultate din prima pagina pe Google, acea pozitie trebuie mentinuta si lucrurile astea costa bani.

Nu trebuie uitat un lucru si anume faptul ca nu conteaza doar cantitatea site-urilor care trimit spre pagina ta, ci si calitatea acestora.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top