Stiri

Uber vine la Iasi in scurt timp

Uber vine la Iasi in scurt timpUber, aplicatia pentru smartphone prin care comanzi o masina pe post de taxi, vine la inceput de 2016 dupa Bucuresti si in Iasi, Cluj si Timisoara. Aceasta aplicatie este controversata in intreaga lume pentru ca permite oricarui posesor de automobil sa faca taxi fara sa fie nevoie sa detina o licenta pentru un asemenea serviciu. In prezent, Uber are peste 40.000 de utilizatori in Bucuresti, ceea ce face ca succesul acestei aplicatii sa fie cel mai mare din zona Europei Centrale si de Est. Ironia sortii face ca Uber sa fie cea mai mare companie de transport din lume fara ca aceasta sa detina vreun automobil.

Vom lansa noi oraşe, pe lista noastră fiind Clujul, Timişoara şi Iaşiul, cel puţin una din locaţii urmând să fie inaugurată la începutul anului 2016“, a precizat Nicoleta Schroeder, manager general Uber România, pentru publicaţia Wall Street.

Avantajul aplicatiei Uber este ca permite oamenilor sa mearga in regim de taxi cu masini de lux, la tarife preferentiale si in conditii de calitate, ceea ce companiile de taxi din Iasi nu ofera pasagerilor sai. In plus, cursele se vor putea plati cu cardul din aplicatie.

Mai pe scurt, Uber este o aplicatie de smartphone care conecteaza pasagerii cu soferii unor masini dispusi sa ofere contra cost servicii de transport.

Uber vine la Iasi in scurt timp

Aplicatia Uber este disponibila pentru cei care folosesc pe telefoane sistemele de operare iOS sau Android, tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia si sa o instalati, atasati un card bancar contului si mai departe nu trebuie decat sa comandati o masina din lista disponibila. Soferii primesc calificative si orice cursa poate obtine o recenzie, astfel incat soferii cu cat au calificative mai bune cu atat sunt mai de incredere.

Popularitatea Uber a adus in intreaga Europa multe proteste din partea soferilor de taxi pentru ca utilizatorii aplicatiei pot face acelasi lucru ca si ei dar fara sa fie nevoiti sa plateasca licente sau alte taxe sau respectarea unor reglementari, de exemplu in Iasi, utilizatorii cu masini de Uber nu vor fi obligati sa aiba o masina de culoare galbena. Mai multe tari din Statele Unite ale Americii si Europa au interzis Uber din cauza reglementarilor de siguranta.

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Uber vine intr-un final si la Iasi | Iasi 4u

  2. Pingback: UPDATE – Uber vine intr-un final si la Iasi | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top