Stiri

Carucioare pentru copii moderne

Carucioare pentru copii moderne
De multe ori cand mergi in vizita la prietenii care au juniori trebuie sa le cumperi si lor ceva, indiferent de cat de mici sau mari sunt, asa e frumos, asa am fost crescuti si vorba aia nu se stie ce se vor face cand vor fi mari, e bine sa te pui bine inca de cand sunt in fasa.

Carucioarele pentru copii se numara printre cele mai importante achizitii atunci cand urmeaza sa vina pe lume un junior, in momentele alea toate rudele si prietenii te asalteaza cu tot felul de caouri si astfel cumparaturile se impart dupa importanta, toti stiu ca ajutorul celor din jur cand se naste un copil este foarte util.

Tehnologia avanseaza iar carucioarele din 2017 pentru copii sunt din ce in ce mai moderne, iar anul acesta urmeaza sa se lanseze cel mai tare carucior ever, cel care se conduce singur si care are tot felul de accesorii utile, precum cel de incarcare a telefonului mobil dar si modul de strangere astfel incat in masina sa ocupe cat mai putin loc, vorba aia, macar sa aiba loc si soacra in masina.

In aprilie 2017 urmeaza sa fie lansat pe piata un astfel de carucior fenomenal, are doua boxe wireless pentru ca bebelusul sa ascule muzica relaxanta sau povesti, sistem de leganare pe mai multe leveluri, trei copertine retractabile in functie de vremea de afara, chiar si un sistem de incalzire a biberonului sau de control al temperaturii. Cei de la Smartbe investesc chiar si in siguranta copilului, montand camere de supraveghere in interior dar si in exterior cat si o alarma anti-furt.

Motorul caruciorului Smartbe poate fi programat automat pe trei moduri:

  • Autopropulsat, iar acesta va folosi senzorii pentru a pastra distanta constanta fata de mamica sau de tatic.
  • Propulsie asistata, care functioneaza exact ca si masina de tuns iarba pe care o vedeti pe micile sau marile ecrane.
  • Manual, prin care carucioarul functioneaza asemenea unui carucior obisnuit.

Daca sunteti parinti moderni si prieteni cu tehnologia sunt sigur ca acest produs va fi pe placul vostru iar o asemenea investitie nu va face decat sa va faca viata mai usoara iar plimbarile cu cel mic vor fi o adevarata placere.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top