Diverse

4 Idei de produse care nu ar trebui sa iti lipseasca niciodata din masina

Masinile sunt in prezent unele dintre cele mai confortabile si mai la indemana mijloace de transport la care putem apela cu toata increderea atunci cand trebuie sa ne deplasam rapid dintr-un punct intr-altul. Cu alte cuvinte, masinile au depasit de foarte multa vreme statutul de moft, devenind chiar necesitati stricte pentru stilul de viata modern. Nu de putine ori insa, pe parcursul unei calatorii ne putem confrunta cu situatii mai putin asteptate, motiv pentru care este recomandat sa ne asiguram ca dispunem in masina de toate cele necesare atunci cand apar situatii neprevazute. Spre exemplu, nu vom putea pleca niciodata la munte fara a lua cu noi o pereche suplimentara de imbracaminte groasa, pentru ca s-ar putea ca mica escapada sa se transforme rapid intr-o situatie complet neplacuta.

Oricat de mult ne-ar placea sa fim cat mai organizati atunci cand vine vorba despre interiorul masinilor noastre, trebuie sa fim constienti de faptul ca ori de cate ori alegem sa calatorim cu acestea, trebuie sa avem cu noi cateva produse, carora nu gresim absolut deloc daca le spunem esentiale. In acest sens, am ales 4 produse importante care nu ar trebui sa lipseasca din masina niciunui conducator auto.

Kit-ul de prim ajutor.

Daca lasam la o parte aspectele ce tin de legislatie (care ne obliga sa avem cu noi un astfel de kit), este esential sa intelegem faptul ca acesta ne poate fi extrem de util in anumite situatii. O trusa medicala contine in interiorul ei cateva produse medicale precum: pansament, foarfece, leucoplast, manusi de unica folosita, etc. Chiar si asa, atunci cand situatia medicala in care tu sau alte persoane din jurul tau se afla depaseste cunostintele si posibilitatile tale, nu ezita sa apelezi serviciile de urgenta.

Incarcatorul auto.

In prezent, depindem de mobilitate mai mult ca oricand, astfel ca cu greu ne-am putea imagina cum ne-am descurca fara existenta telefoanelor mobile. Pentru ca nimeni nu isi doreste sa ramana fara baterie, indiferent unde ne-am afla, pentru acest lucru au fost concepute celebrele incarcatoare auto. Cu ajutorul acestora, cu siguranta nu vei mai ramane niciodata fara baterie in timpul calatoriilor.

Surse de lumina.

Pot aparea situatii in care autovehiculul este imobilizat intr-o bezna totala, astfel ca vei avea nevoie in mod sigur de o sursa de lumina la indemana. In acest sens, una dintre cele mai fiabile solutii la care poti apela sunt lanternele. Asigura-te ca dispui de una tot timpul in masina, pentru ca iti poate fi de un real folos atunci cand te astepti cel mai putin.

Unelte si consumabile pentru masina.

In acelasi timp insa, din masina nu ar trebui sa lipseasca niciodata unelte si consumabile pentru masina. O roata de rezerva, o lopata pentru zapada, ulei pentru motor, cricul auto sau chiar si o trusa cu cateva scule sunt doar cateva dintre uneltele si consumabilele care te pot scoate dintr-o varietate de situatii neplacute. De asemenea, in sezonul rece iti poate fi de un real folos si o prelata auto, care p

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top