Stiri

Cum transformi o ținută banală de iarnă, într-o apariție spectaculoasă

Sezonul rece a venit și, odată cu el, simțim deja cum temperatura din termometre scade destul de puternic. În această perioadă a anului, femeile simt nevoia de a renunța la eleganță și ținutele interesante, în favoarea confortului, dar acest lucru nu e necesar, dacă știi să faci alegerile potrivite.

Cu puțin tact și ceva inspirație, poți reuși să-ți construiești ținute de iarnă care să îndeplinească atât criteriile aspectului pe care ți-l dorești, cât și pe cele ale confortului.

Practic, e nevoie de puțină atenție și câteva mici trucuri necostisitoare, iar ținuta ta va fi călduroasă și, totodată, te va ajuta să ai o apariție care se va evidenția într-o manieră pozitivă, indiferent de mediul social în care alegi să o porți. Fie că vorbim despre o simplă zi petrecută la serviciu, în oraș alături de prieteni sau la o reuniune de familie. 

Iată câteva aspecte care au capacitatea de a-ți îmbunătăți o ținută banală de iarnă:

  1. Optează pentru încălțăminte de calitate, confortabilă și călduroasă

Din dorința de a fi elegante, adesea alegem să purtăm iarna pantofi care nu sunt special concepuți pentru sezonul rece. Puține femei știu că, în realitate, obțin efectul contrar a ceea ce-și doresc. Din cauza faptului că nu vor fi protejate împotriva frigului, nu se vor simți în largul lor și, după cum bine știm, frumusețea nu este altceva decât o stare de spirit. Dacă ți-e frig sau te incomodează ceva, acest lucru se va vedea și riscă să-ți afecteze întreaga imagine.

Astfel, alege pantofi adecvați, de calitate și călduroși, ideali atât pentru ținutele de zi cu zi, cât și pentru cele mai deosebite. Poți să vezi o gamă interesantă de bocanci de damă aici, de la Modlet.ro.

  1. Alege cu grijă haina de exterior, fie că este geacă sau palton

Haina de exterior este la fel de importantă ca pantofii pentru care optezi. Aceasta trebuie să fie confecționată din materiale specifice sezonului rece, precum lâna sau fâșul, în funcție de preferințele fiecăreia. O haină de exterior suficient de groasă și de lungă te va ajuta să te simți confortabil oriunde te-ai afla, chiar dacă ești nevoită să petreci mai multe ore afară, în spațiu deschis.

 De asemenea, dacă alegi un croi simplu și un model fără anumite inserții, mesaje sau diferite curele și alte accesorii, ai putea să te bucuri mai multe sezoane de acea haină, fiindcă articolele vestimentare cât mai simple au avantajul de a nu se demoda niciodată. O astfel de haină te va ajuta să-ți alcătuiești ținute aparte, deoarece rafinamentul este dat întotdeauna de simplitate.

  1. Nu uita că o pată de culoare este foarte importantă

Desigur că, fiind foarte frig afară, nu simți nevoia de a alege articole vestimentare foarte colorate. În general, iarna, ne orientăm spre culori cenușii, iar negrul este la mare căutare, fie că vorbim despre haine sau accesorii. 

Cu toate acestea, este indicat să alegi o pată de culoare, care să-ți scoată ținuta din anonimat. Poate fi vorba despre o eșarfă viu colorată, despre o poșetă ce se evidențiază din punct de vedere cromatic sau despre o pălărie, un fes sau o șapcă evidențiate prin culori mai puternice.

În concluzie, pentru ca ținutele tale din timpul iernii să aibă un aer proaspăt, aparte, elegant și care să denote faptul că ești interesată de imaginea ta, nu uita să alegi pantofi comozi, de calitate și adaptați sezonului rece, să optezi pentru o haină de exterior cât mai simplă și să ai întotdeauna o pată de culoare, indiferent că pui accentul pe articolele vestimentare sau pe accesorii.

Sursă foto: freepik.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top