Stiri

Accesul in cluburile din Iasi

intrare-cluburi-iasiConceptul de club/discoteca/pub a cam disparut in zilele noastre, nu mai este precum in vremurilele de mult apuse in care tinerii se duceau in astfel de locatii pentru a dansa si a se simti bine alaturi de prieteni. Acum lumea merge la Club pentru a se face vazut, pentru a etala vestimentatia scumpa, accesoriile sclipitoare si asa mai departe. De cele mai multe ori in locatiile de top ale Iasului lumea nu reuseste sa se distreze prin dans ci se calca picioare, sta pe holul localurilor de acest gen sau admira femeile sumar imbracate si cu sanii pana-n gat.
In ziua de astazi accesul intr-un club Iesean (si nu doar) a devenit foarte inaccesibil pentru multi tineri, asa zisele selectii sunt facute de indivizi lipsiti de bunul simt si respectul fata de cei care le calca pragurile cluburilor, impertinenti, vulgari; de cele mai multe ori selectarea de clientela este facuta dupa chip, daca mergi cu gasca de prieteni risti ca tu sau unul din grupul vostru sa nu poata intra pentru ca nu aveti fata de localul respectiv. Au mai fost cazuri in care cupluri de tineri indragostiti au fost “despartiti” la intrare pentru ca fata arata bine, iar baiatul poate deveni o piedica in calea dorintei de socializare a celor de la paza si protectie.

Criteriile de selectie au inceput sa devina din ce in ce mai penibile si in acelasi timp nesimtite, iar respectul fata de domnii de la paza si protectie ti-l pierzi instant daca nu le faci impresie buna la prima vedere.
Foarte des erau astfel de probleme in Pub 25 unde au fost cazuri in care gardienii nu au lasat sa intre grupuri ce aveau rezervare pe seara respectiva, acolo chiar riscai sa iei si bataie daca te puneai in gura cu dumnealor.

Mai nou astfel de selectii grosolane se mai fac la  Clubul Office Lounge, unde indivizii de la intrare de multe ori daca nu le placi mai fac si glume pe seama ta si risti sa fii dat afara ca pe un gunoi, plus ca au o atitudine fata de posibilul client de nu-ti vine a crede.
Candva se legau de vestimentatie si era normal acest lucru, dar sa te duci sa te simti bine intr-o seara de weekend si sa fii intors din drum din cauza unui astfel ghiolban de gardian este absurd, care in mod normal ar trebui sa se ocupe de paza si protectia clientilor nu de selectie.
Sunt si locatii in care exista sansa sa fii refuzat mai frumos ca sa zic asa cerandu-ti la intrare invitatie pentru evenimentul serii respective sau bon valoric de consumatie.

In cazul in care ati patit precum cele spuse mai sus si vreti sa cereti explicatii administratorilor de cluburi sau chiar gardienilor acestia vor raspunde “Avem dreptul de a ne selecta clientela“, pai foarte bine este un lucru foarte bun, dar asta nu inseamna ca atunci cand refuzati un tanar sa intre intr-o astfel de locatie sa se foloseasca un comportament lipsit de bun simt.

Va invit sa urmariti in filmul de mai jos:

Facebook Comments Box

5 Comments

5 Comments

 1. Marlanu

  June 1, 2009 at 10:22 am

  ideea era alta la filmuletul asta ; bodyguarzii aia intelectuali chiar stiau teorema lui lagrange spre deosebire da tipul care venise si intr-adevar era f ‘(c) si nu f(c) 😀

 2. ByREV

  June 1, 2009 at 12:29 pm

  probabil ca unii dintre patroni au vazut prea multe filme de actiune unde uneori la intrarea cluburilor sunt doi hadamaci care fac selectia: cine intra si cine nu. 

  Probabil si sigur ca nu exista concurenta cu un club serios si incapator, altfel ar primi ei si homeless 🙂

 3. Andrei

  June 1, 2009 at 1:20 pm

  O primire/intrare in club decenta a fost la Versus. Am avut in acest an o experienta oarecum ciudata la intrarea in 416. Tot din cauza unui bodyguard “politicos”.

  Clubul e foarte ok, pacat de cei care au stat la intrare.

 4. Andrei

  June 1, 2009 at 1:22 pm

  PS: Unul dintre ei a fost si la Versus. Probabil a avut experiente neplacute intre timp de unde si schimbarea brusca de atitudine. Who know’s.

  Cert este ca acest lucru trebuie schimbat, pentru ca multi pierd clienti buni chiar din cauza asta.

 5. IA(SI)VEZI

  June 1, 2009 at 2:18 pm

  FENOMENAL filmuletul…ce ar fi daca se intra in club pe baza asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top