Stiri

Actiune caritabila din partea Clubului Rotaract, Hypnotic si iasi4u

actiune caritabila iasiIn urma petrecerii o organizate in Club Hypnotic de catre Rotaract si iasi4u s-au adunat fonduri substantiale pentru copii a caror soarta nu a fost prea norocoasa cu ei, petrecerea “Ajuta distrandu-te” din data de 17 decembrie a adus pentru copii hainute, alimente, dulciuri si jucarii, banii strangandu-se de pe urma invitatiilor de acces in Clubul Hypnotic. “Ne pare bine ca am putut fi de ajutor acestor copii si in acest an, al patru-lea an la rand si multumim partenerilor nostri, adica Clubului Hypnotic si sitului iasi4u.ro speram ca si la anul sa putem conta pe ei pentru a lumina din nou pe chipurile acestor copii minunati cu care soarta nu a fost asa de darnica.a declarat Antohie Andrei, presedintele clubului Rotaract Iasi.

In urma actiunii caritabile acesti copii au avut parte de o mica bucurie ce i-a facut sa mai uite de suferinta prin care trec, fericirea s-a gasit pe chipul lor dar si pe cele a organizatorilor care au fost asteptati cu un mic spectacol de Craciun.

actiune caritabila iasi actiune caritabila iasi

actiune caritabila iasi actiune caritabila iasi

actiune caritabila iasi actiune caritabila iasi

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Bogdan

    December 23, 2008 at 5:20 pm

    Au mai scris despre aceasta actiune caritabila si cotidianul Buna ziua Iasi, articolul si fotografiile le puteti gasi aici:  http://www.bzi.ro/Campania-ajuta-distrandute–A39926.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top