concept trei iasi
Stiri

Adidasii cu leduri din nou la moda

Romanii sunt invatati ca la orice schimbare de anotimp sa-si schimbe cateva piese de rezistenta din garderoba personala, de obicei se umbla la cate un element din fiecare categorie si anume, tricouri multe, pantaloni si papuci. La partea incaltarilor de obicei femeile au cele mari probleme indiferent de sezon, mai ales ca acum in cluburi pe timp de iarna sunt doamne si domnisoare ce vin incaltate chiar si in sandale, lucru un pic ciudat ce-i drept dar si baietii au traversat aceasta iarna cu adidasi din panza. Avand in vedere ca vara a venit mult prea rapid, multe persoane incep sa faca schimbari semnificative printre incaltari.

Pentru doamnele si domnisoarele care iubesc incaltarile mai diferite si cand zic asta nu ma refer neaparat la incaltamintea specifica de mers la Electric Castle si nu au apucat sa-si cumpere sau vor o schimbare, va recomandam sa incercati niste cizme de vara desi par potrivite deoar la evenimentele mai speciale, aceste incaltari au devenit foarte des intalnite si prin oras, multe persoane le prefera si au inceput sa fie la mare moda. Anul trecut s-au purtat si incaltarile mai high-tech si ma refer la acei adidasi cu leduri si nu doar in randul copiilor ci si al adultilor.

Va recomandam sa intrati si pe La-Papuc.ro si sa va inspirati de acolo cand vine vorba de incaltaminte, exista variante clasice dar si ultimele tendinte in ceea ce inseamna papuci. Atunci cand cautati incaltaminte pentru diverse ocazii este mai usor, dar atunci cand plecati la cumparaturi cu ideea de a va lua niste papuci, deja situatia devine complicata mai ales ca la cei de La-Papuc.ro au foarte multe variante, de la papuci de plaja, adidasi, tenesi pana la pantofi eleganti ce merg purtati doar la ocazii speciale.

Alegerea papucilor este dificila pentru ca ea trebuie asortata cu hainele, trebuie aleasa special atunci cand vine vorba de diverse ocazii sau daca nu va pasa, tenesii s-au purtat tot timpul si tare cred ca se vor purta tot timpul. De exemplu cei de la Converse arata la fel ca acum zeci buni de ani in urma, cu siguranta astia nu se vor demoda niciodata si de asta sunt tot timpul o alegere foarte buna.

Voi dupa ce criterii va alegeti papucii atunci cand ii cumparati?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top