Stiri

Află tot ce trebuie să știi despre tabla fălțuită!

Lucrările casei tale decurg foarte bine și deja ai ajuns în punctul în care trebuie să te orientezi către un acoperiș potrivit? Cu siguranță te gândești că ai nevoie de materiale calitative și rezistente în timp, dar și care să se potrivească stilului arhitecturii și stilului locuinței. Un acoperiș de calitate are rolul de a proteja întreaga construcție de factorii externi, dar și de a asigura confortul termic al celor care o locuiesc.

Află din rândurile de mai jos ce este această tablă fălțuită, care sunt avantajele pe care ți le ofera, dar și de ce este recomandat să apelezi la o firmă specializată în montarea acoperișurilor!

Ce este tabla fălțuită?

Fiind adesea folosită de către constructori, tabla fălțuită este de fapt tabla plană de o calitate deosebită ce trece printr-un prices de fălțuire în urma căruia se realizează un sistem eficient de prndere, asemănător sistemului “click”. Fiind numită și tablă plană moale, tabla fălțuită este maleabilă și recomandată pentru învelirea locuințelor moderne. În cazul acoperișurilor cu o panta de minimum 4 grade, această variantă este ideală! În plus, din ce în ce mai multe persoane aleg acest material pentru placarea unor pereți sau chiar pentru crearea unor elemente decorative!

Tipuri de tablă fălțuită

Pe piață există doua tipuri de tablă fălțuită – cu sistem de prindere cu click și cu sistem de prindere cu dublu falt. Ambele variante pot fi dotate cu microprofilări, acestea având rolul de a rigidiza profilul și de a crea un aspect estetic mai plăcut.

 

Ce avantaje oferă acoperișul din tablă fălțuită?

Acest tip de înveliș pentru acoperiș este deosebit de popular, deoarece oferă o varietate de beneficii:

  • Este un acoperiș extrem de rezistent, indiferent de vreme și nu suferă tranformări datorita variațiilor de temperatură și nici schimbării anotimpurilor. În plus, acest tip de tablă nu este ignifug, iar tu și cei dragi veți fi protejati de riscul incendiilor;
  • Tabla fălțuită este ușoară și nu necesită șuruburi sau garnituri din plastic ori din cauciuc, acestea putând cauza probleme odată cu trecerea timpului. Repectând indicațiile pentru montare, acest tip de tablă poate fi montată pe pante începând de la 4 grade și chiar pe perete!
  • Raporul preț-calitate este deosebit de important, iar tabla fălțuită, fiind de fapt tablă plană modelată, oferă costuri de achiziție mai mici comparative cu alte învelișuri;
  • Inslatarea se efectuează cu ajutorul unor cleme de prindere din falțuri, fixarea fiind rigidă și permițând mișcări de dilatare, respectiv de contracție;
  • Având în vedere că nu sunt necesare șuruburi pentru montare, costurile pentru întreținere sunt mult mai scăzute.

Importanța apelării la persoane specializate pentru montaj

Alege să optezi pentru persoane special pregătite pentru montajul tablei fălțuite, deoarece acestea au cunoștințele necesare efectuării unei astfel de lucrări. Experiența și cunoștințele acestora vor face ca acoperișul tău să fie montat corect, frumos, și să nu ai parte de surprize neplăcute! În plus, dotarea cu echipamente profesionale eficientizează timpul de execuție al lucrării, dar și calitatea acestora! Apelând la o echipă specializată, te vei putea bucura într-o perioadă scurtă de timp de calitatea și frumusețea unei lucrări bine executate!

Online, pe Acopero.ro ai la dispoziție o gamă variată de produse de o calitate deosebită, începând de la tablă fălțuită sau tabla dublu faltuita pret bun, țiglă ceramică, țiglă metalică și până la ornamente titanzic. Pe toate le găsești online și le poți comanda direct de pe Internet! Folosește datele de mai jos și alege produse de top de la Acopero a căror calitate te va bucura o perioadă lungă de timp!

Date de contact:

Email: office@acopero.ro

Telefon: 0749266014

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top