Stiri

Agenția de pariuri și jocuri de noroc Baumbet excelează în online în acest an!

Baumbet este unul dintre operatorii de jocuri de noroc care nu ies în față printr-o campanie publicitară de amploare, dar care reprezintă o opțiune bună spre foarte bună pentru cine vrea să experimenteze pariurile online sau jocurile de cazino.

Înființată ca o companie care se ocupa cu aparate de sloturi, compania românească și-a extins activitatea la pariuri sportive offline. A făcut trecerea în online o dată cu introducerea sistemului de licențiere, dar platforma nu a „rupt gura târgului” la început: număr mic de sporturi, site cu bug-uri, aplicație pentru mobil lipsă.

Erau multe de pus la punct pentru a concura cu agențiile de top de atunci. A urmat un progres constant, care a culminat cu îmbunătățirile din acest an. La finalul lui 2020, se poate spune că Baumbet excelează în online.

Atunci când facem această afirmație ne bazăm pe următoarele:

Ofertă promoțională de bun venit și pentru clienții loiali

Oferta de bun venit, promovată alături de imaginea lui Ionel Ganea, constă în acest moment în fonduri suplimentare egale cu valoarea primului depozit, în limita a 500 de lei. Pentru a vă asigura că puteți beneficia de ea, citiți cu atenție secțiunea „Termeni și condiții”.

La fel de interesante sunt și ofertele pentru clienții deja existenți, precum suplimentarea câștigurilor cu până la 100%, în funcție de numărul de selecții de pe biletele de tip acumulator, sau pariuri gratuite în funcție de numărul de pariuri plasate și de mizele acestora.

O altă ofertă este un fel de asigurare: dacă ies doar trei selecții câștigătoare de pe un bilet cu patru selecții, atunci jucătorului i se rambursează miza sub forma unui pariu gratuit, până la 300 de lei.

De asemenea, pariorii deja existenți au la dispoziție „Mega cote”, propuneri de bilete cu două selecții care au cotele mai mari decât cele „reale”.

Nu în ultimul rând, este de remarcat că sunt acordate fonduri suplimentare de 8% din sumele depuse prin agenție.

Ofertă sportivă bogată

La început, site-ul de pariuri Baumbet oferea doar 13 sporturi. În anul 2020, numărul sporturilor pe care se poate juca este de 30 (sunt meciuri de fotbal din 58 de țări), printre care și ligi de fotbal electronic. Pe aceeași platformă există și o secțiune foarte ofertantă de cazino, ca și o secțiune de loterie: BetBalls Mystery.

Interfață stabilă și ușor de folosit

Au dispărut și problemele grafice. Acum, interfața este stabilă și ușor de folosit. „Intuitivă”, așa cum se obișnuiește să se spună. Din trei click-uri, se ajunge în orice zonă a meniului. Se pot plasa pariuri single, de tip acumulator, în sistem și cu baze. Pe măsură ce jucătorul dă click pe selecțiile dorite, ele sunt adăugate pe biletul virtual din partea dreaptă a ecranului.

Aplicație pentru pariuri mobile

Recent, a fost lansată și aplicația de pariuri pentru dispozitive mobile, atât pentru iOS, cât și pentru Android. Softul oferă exact aceleași oferte și același număr de evenimente sportive live ca și pe Desktop. De pe telefon sau tabletă se pot operațiunile de pe computer, avantajul fiind că pariorul poate juca de oriunde s-ar afla, nu este nevoie să se afle la punct fix.

În acest an, preocuparea de a ridica și platforma online la nivelul așteptărilor pariorilor a făcut ca Baumbet să exceleze și pe Internet. Fără îndoială, contează rezolvarea problemelor legate de oferta sportivă modestă și de lipsa unei aplicații pentru pariuri din mobile. Se mai adaugă promptitudinea la retrageri și securizarea operațiunilor financiare cu programe de ultimă generație.

Se poate și mai bine de atât? Vom vedea în anul următor.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top