Stiri

Ai nevoie urgentă de bani? Lasă tehnologia să te ajute și solicită un împrumut online

Situațiile neprevăzute îți pot afecta destul de mult viața, pe termen scurt sau pe termen lung. Oricât de bine ți-ai organiza programul și oricâte planuri ți-ai face, uneori nu poți controla tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Foarte multe persoane au întâmpinat situații de a căror rezolvare depindea plătirea unei sume destul de mari. Printre cel mai des întâlnite situații se numără defecțiuni ale unor electrocasnice, defectarea autoturismului, un incendiu, o problemă de sănătate pe care vrei să o tratezi în sistemul privat cât mai curând. De aceea, este bine să ai întotdeauna economii, chiar dacă nu este vorba despre sume mari. 

În cazul în care ai nevoie de bani în cel mai scurt timp, iar suma necesară depășește cu mult economiile tale, este bine de știut că poți să apelezi la un credit urgent azi, totul desfășurându-se online. Vei primi banii în cel mai scurt timp posibil, chiar și pe loc, în funcție de ora la care se semnează contractul și banca la care ai contul deschis. Astfel, nu va trebui să cauți soluții alternative și nu va fi nevoie să apelezi la rude sau prieteni. Când vine vorba despre împrumutat bani, este bine să știi că poți apela oricând la o instituție financiară nebancară, ce îți va oferi suma necesară în cel mai rapid mod. 

Avantajele unui credit urgent, contractat online 

Pentru momentele în care ai nevoie de bani în cel mai scurt timp posibil, cel mai sigur este să contractezi un credit urgent, online. Ajutându-te de tehnologie, vei avea următoarele avantaje: 

 • banii vor fi transferați instantaneu; 
 • vei primi banii pe cardul tău; 
 • aprobarea creditului nu va dura mai mult de 10 minute; 
 • comisionul va fi 0%; 
 • plătești doar dobânda preferențială, care începe de la 0,75% pe zi; 
 • ai acces la credit 24/24 ore, 7 zile din 7. 

Astfel, vei putea să te ocupi de ceea ce este cu adevărat important în acele momente, mai exact situația pentru care ai nevoie de bani. Dacă, spre exemplu, ai o urgență medicală pe care trebuie să o tratezi în cel mai scurt timp, poți contracta creditul cât aștepți să intri la consultație sau imediat după ce ai aflat ceea ce va presupune tratamentul. În cazul în care s-a spart vreo conductă în baie și reparațiile vor costa destul de mult, poți contracta creditul imediat după ce ai chemat un specialist și vei avea banii înainte ca reparația să fie gata. 

De ce să contractezi un credit IFN și care este procedura? 

În cazul în care ai nevoie de bani pentru a-ți îndeplini un vis și banca te-a refuzat din diverse motive, poți contracta un credit IFN. Este soluția ideală pentru împrumuturile cu valori mici, chiar și pentru sume de minimum 300 de lei. 

Printre principalele motive pentru care să contractezi un credit IFN se numără: 

 • economisești timp, deoarece totul se desfășoară online, în doar câteva minute;
 • aprobarea creditului durează sub 10 minute; 
 • nu ai nevoie de multe documente; 
 • plătești în câte rate dorești, având posibilitatea de a decide durata contractului. 

Procedura de contractare a unui credit IFN este simplă și are următoarele condiții: 

 • vârsta minimă – 18 ani, vârsta maximă – 70 de ani; 
 • minimum o lună vechime la actualul loc de muncă;
 • venit minim constant (nu neapărat salariu); 
 • un cont bancar și card atașat. 

În ceea ce privește contractarea creditului, va trebui să furnizezi o poză cu buletinul, iar reprezentanții IFN-ului se vor ocupa de verificarea datelor necesare. Nu trebuie să aduci adeverință de venit sau alte documente, deoarece vor fi căutate în baza de date ANAF. 

Așadar, dacă ai nevoie de un credit urgent, cel mai bine este să apelezi la serviciile unui IFN care oferă creditare online, în cel mai scurt timp posibil. 

Sursa foto: Shutterstock 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top